2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
خواهش میکنم انشاالله که نتیجه میگیری حتما فقط یکی دوماه قبل شروع سیکل پانکچر سعی کن غذاهای مقوی و د ...

چشم حتما خیلی ممنون عزیزم فقط این داروهایی که گفتید با دکتر مشورت کنم بعد مصرف کنم دیگه درسته ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها از دعاهای همتون بی نهاااااایت سپاسگذارم❤️❤️❤️❤️  اومدم مرکز گفتن خدارو شکر رشد کرد ...

ان شاالله که خیره عزیزم هرچی شد بهمون خبر بده 😍⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها از دعاهای همتون بی نهاااااایت سپاسگذارم❤️❤️❤️❤️  اومدم مرکز گفتن خدارو شکر رشد کرد ...

سلام عزيزم 

خدایا شکرت 🥺🥺🥺

وقتی رشد کرده یعنی همه چیز داره به خوبی پیش میره 

دوستانی که دیشب دعا رو خوندن اکثرا دل شکسته هستن دعاهاشون گیراس 

ماها درد کشیدیم میدونیم چه حالی داری خدارو قسم میدم به لطفش انشاالله همه چیز خوب پیش میره و با این جنین مانان خانم میشی 

توکل کن به خدا 

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

🌹 روز دهم چله 🌹

چله به نیت تمامی خانمهای تاپیک بدین شرح:

💟 صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و یک آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) به نیابت از خانمهای منتظر برای سبز شدن دامنشون به اولاد سالم و صالح

💟 سوره حجرات هدیه به ۱۴ معصوم به نیابت از خانمهای باردار جهت سلامت و حفظ فرزندانشون

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و باردارها به سلامت این دوران رو طی کنند و سلامت هم زایمان کنند و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

سلام ماهک جان الان با ماما دکترم صحبت کردم  گفت چون ترشح و خارش و.. نداری نیاز به آزمایش نیست ...

نسرین جان من تو بارداری شاید ۱۰ بار خودم سرخود ازمایش ادرار دادم شماهم برو انجام بده هیچ ضرری نداره لامصب عفونت ادراری خطرناکه برو تا خیال خودتم راحت شه. 

خداياشكرت....❤️ 
مثلا چطوری با فاصله؟؟به من چهارتا ای وی جی دادن که زدم قبل انتقال وقتی هم گفت مثبت شدم بزنم تا آخر ب ...

ن جونم شاید من اسمشو اشتباهی گفتم اونی که من دوساعت قبل انتقال میزنم چسب جنین هستش اما سرم و قبل و بعد انتقال انشاالله مثبت شدم میزنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آمپول؟ منظورم سرم هات بود‌. ای وی ای جی و اینترالیپید هر دو سرم هستند. واسه من اینطوری هست که سرم او ...

ن عزیزم سرم اینترالپیید و آره اونجوری استفاده میکنم منم اما اون یکی رو بد متوجه شدم واس من چسب جنین هستش میزنن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

انشاالله خیره😍😍😍خوشحال شدم گلم آره صحبت کن ببین چی میگه انشاالله اگه تونستن فریز کنن بهتر آندومترت هم روبه راه میشه عزیزم تازه پانکچر کردی آندومترت خوب میشه خیلی خوشحال شدم برات فاطمه جان

سلام عزيزم  خدایا شکرت 🥺🥺🥺 وقتی رشد کرده یعنی همه چیز داره به خوبی پیش میره  دوستانی ...

عزیزم به نظرم شما آزمایش ادرار بده حتما 

منم باردار بودم هفت ماهم بودتحوع و بیحالی داشتم رفتم دکتر بهم یه سری دارو داد بهتر نشدم دوباره رفتم دکتر آزمایش نوشت برام انجام که دادم معلوم شد عفونت ادرار دارم و یک هفته بیمارستان بستری بودم 

متاسفانه عفونت ادرار تو دوران بارداری علائم خاصی نداره 

خيلی باید حواستون جمع کنید 

پس اگه دو تا متفورمین میخوری و رعایت هم میکنی و همچنان قند ناشتات بالاست  باید حتما تحت نظر دکت ...

ممنون از جوابت. همون یه بار رفتم که بتا نگرفتند و گفتند زوده. واسه هفته آینده سه شنبه بهم وقت دادند که دکترم احتمالا میاد. البته نمیدونم دکتر واقعا میاد یا نه اما روزی هست که باید سرمم رو تزریق کنند.

عزیزم امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیوفته 

و مطمئنم که لطف خدا شامل حالتون میشه و موفق میشی 

برات دعا میکنم شماهم دلتو بسپار به خدا 

چرا سرمه.بله چهار ویال ای وای جی.والله دکتره گفت هرماه بزن توبارداری.سلول های Nk برام مثبت دراومده. ...

ان شااله که تا آخر بارداری رو به خوبی و سلامتی میگذرونی.

من هم سلولهای nk ام بالا بود که گفتند سرم. ولی واسه من هر دو هفته تا پایان سه ماهگی هست. البته دیگه پردنی ندارم