2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
آخى عزيزم خب دكتر كار خاصى نگفت بكنى براى دردهات؟؟ شما از درد نميخوابى منم اگه گشنه م باشه😂😂 يع ...

ای جون دلم خدا حفظش منه 

منم گشنم میشه ولی ميتر سم بخورم 

چون گلاب به روت عق میزنم تمام گلو و شکمم درد میگیره 

دور از جونتون میمیرم و زنده میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣 اشکال نداره ان شاالله ک فکر مشغولت برای چیزای خوب باشه

😂😂😂😂😂

داشتم از دست بچه های تاپیک حرص میخوردم بسکه عجولن😒😒😕😕 ما با جنین ۵ روزه انقد عجله نداشتیم

یادمه من روز ۱۱ بیبی زده بودم منفی شد اصلا نیومدم تو تاپیک به بچه ها خبر بدم گذاشتم روز ۱۴ جواب آزمایش و که مثبت بود اومدم گفتم کلی همه سورپرایز شدن😍

سلام نسرین جون❤بیشتر شده چون سطح پروژسترون خونت به بالاترین حدش رسیده و از یه جایی که کمتر میشه سردر ...

ممنومم گلم بابت توضیحات کامل 

آره دقیقا یه جورایی وابسته به هم شدن 

در واقع فقط سردردم با بالا آوردن خوب میشه و آروم میشه 

چشم سعی میکنم 

لطف کردی دورت بگردم 

انشالله که سلامت باشی 

به سلامتی انشالله که ی نی نی خوشگل بغلت میگیری، چه خوب تو شهرستانتون مکرو انجام میدن ما شهرستانمون س ...

ممنون عزیزم همچنین.نه بابا چه فایده وقتی که مثل تهران امکاناتش خوب نباشه.فقط پول زیادی میگیرن من مجبوری میرم چون شرایط تهران اومدنو زیاد ندارم خیلی مسافت زیاده.حالاهم سومین انتقالمه دعا کن برام تا ایندفعه بگیره

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مگه فردا نمیری سونو 

سونو رفتم عزيزم 

دهم رفتم سونو ان تی 

تو سونو ان تی بچه ها بالا بود  یه قل 3.7 و اون یکی 3.8

که دیگه دکتر گفت نیاز به آزمایش غربالگری نیست و مستقیم باید برم برای آمینو 

حالا پنج شهریور برام نوبت آمینو زده که برم بدم 

ولی گفت قبلش سونو میکنم 

چون همون روز گفت پشت گردنشون آب یا همون مایع زیاد نیست ولی ورم و چین داره 

ای جون دلم خدا حفظش منه  منم گشنم میشه ولی ميتر سم بخورم  چون گلاب به روت عق میزنم تمام ...

فداتشم عزيزم

ان شاالله ك تو ماه چهارمت تموم ميشه اين تهوع و عوق زدنات

ى كم فكر كنم نگرانى تم باعث بيشتر شدن اينا شده 

اما فكر نكن بهش مطمئنم خدا قشنگياشو نشونت ميده تا ى ماه ديگه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنومم گلم بابت توضیحات کامل  آره دقیقا یه جورایی وابسته به هم شدن  در واقع فقط سردردم ب ...

قربونت برم عزیزم انشاالله زود زود خوبشه سردرد و تهوعت...

و انشاالله که جواب آمینوت هم عالی باشه اصلا نگران نباشیا اتفاقا دیروز تو تاپیک دورهمی مامان باردارا بودم یه خانمی می گفت ان تی فکر کنم زن داداشش ، ۳٫۷ بود رفت آمینو بچش سالم سالم بود یاد تو افتادم گفتم انشاالله بچه های نسرین جانم سالم و تندرستن توکل به خدا🙏🙏🙏

😂😂😂😂😂 داشتم از دست بچه های تاپیک حرص میخوردم بسکه عجولن😒😒😕😕 ما با جنین ۵ روزه انقد عجله ند ...

وااااى تو هم؟؟

انگار قشنگ دست ب دست هم دادن ماهارو حرصى كنن😅😅

بخدا من نميدونم از جنين ها تو هفته اول انتقال چ توقعى دارن

درسته دهه ١٤٠٠ ببعديا خودشون گودزيلايى هستن اما نه ديگه از هفته اول انتقال😅😅

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام زی زی جان منم سردرد دارم و حالت تهوع شدید  آره احتمال دارا ولی جدیدا بیشتر شده در حدی که ...

سلام نسرین جان،به نظرتون کمردردطبیعیه من یکی دوروزه کمردردم یخورده بیشترشده مخصوصاشبا که به خاطرش خوابمم کم شده

بعد یه ساعت اینجوری هالهافتاده یعنی بعد یه ساعت فایده داره یانه الان شماها هاله رو می‌بینید براتون ا ...

عزيزم اره احتمال مثبت بودنشخيليه چون بيبى الكى هاله نميندازه

كم پيش مياد اما توروخدا نزن ديگه تا ١٣يا١٤ سيكل