2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مایعات کم میخورم کلا همیشه کم میخورم مایعات،ولی چند روزه دارم سعی میکنم تمرین کنم آب بخورم،شیافم روز ...

تکرر ادرار که برا بارداریت هست جونم اما مایعات مصرفشو زیاد کن اما نه تا حدی که بشکمت فشار وارد بشه آره شیافا اینجوری اذیت میکنن انشاالله که خوبه خوب بشی جونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مایعات کم میخورم کلا همیشه کم میخورم مایعات،ولی چند روزه دارم سعی میکنم تمرین کنم آب بخورم،شیافم روز ...

عزیزم اگه پیامک اشتباه اومد بذا تصحیحش کنم اونقد مایعات نخور که به شکمت فشار بیاد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خدا کنه خیلی دوقلو دوست دارم یه دختر  یه پسر😍

ای جانم انشاالله انشاالله انشاالله 

من اين چند روز ميام تاپيك خيلى از دستشون عصبانى ميشم واقعا كشش ندارم ميبينم اينقدر عجولن نميدونم ك ...

دقیقا منم همین حس رو دارم و ترجیح میدم نیام چون این هنه استرس حتی رو ما هم تاثیر میزاره 

مادر بودن صبر میخواد 

آخه ظرف ده روز توقع لانه گزینی، بتا و... دارن 

پاسخ ندیم میگن اهمیت ندادید میدیم توجه نمیکنن 

بلاخره ده نفر اینجا هستیم که تو شرایط بدی بودیم بعد پنج شش بار انتقال مثبت شدیم و.. 

متاسفانه هیچ توجهی ندارند 

منم مثل شما ترجیح میدم سکوت کنم تا این دوهفته تموم بشه شاید حجم استرس و ناامیدی تاپیک تموم بشه 

این نا امیدی ها و استرس ها رو بقیه دوستان انتقالی یا تازه میخوان اتتقال بدن تاثیر منفی میزاره 

تکرر ادرار که برا بارداریت هست جونم اما مایعات مصرفشو زیاد کن اما نه تا حدی که بشکمت فشار وارد بشه آ ...

آره تکرر ادرار داشتم از انتقالم،احتمالا همون موقع عفونت گرفتم و خبر ندارم،حالا برم ببینم چی میگه دکتر❤️

آره خوبه ولی مدام سردرد دارم و حالت تهوع و میدونم بخاطر همین نمیدومم چه کنم 

ببخشید تو پیام قبلیم میخواستم بنویسم نسرین جان از بس فکرم مشغول بود اشتباها نوشتم اکرم جان🙈😂

اکرم جان متاسفانه سردردت بخاطر سطح خیلی بالای پروژسترون توی بدنته چون شما دوقلویی البته ممکنه خیلی ا ...

سلام زی زی جان منم سردرد دارم و حالت تهوع شدید 

آره احتمال دارا ولی جدیدا بیشتر شده در حدی که مدام سرمو میبندم چنین سردادهایی تا الان نداشتم 

شدید درد میکنه 

دارو نخوردم با بستن و دراز کشیدن رفع شدن البته خیلی تحمل کردم 

فقط اینکه بعد اینکه گلاب به روت عق میزنم سردرد میوفته و آرومم ولی مثلا عصر بازم شروع میشه 

زی زی جان.  من نبودم 😁نسرین جان بود گفت سر درد دارم 😅

آره خودم متوجه شدم بعد ارسال اما انقدر فکرم مشغول بود اون لحظه تو ذهنم نسرین بود اشتباها نوشتم اکرم جان🙈😁

آره خودم متوجه شدم بعد ارسال اما انقدر فکرم مشغول بود اون لحظه تو ذهنم نسرین بود اشتباها نوشتم اکرم ...

🤣🤣🤣 اشکال نداره ان شاالله ک فکر مشغولت برای چیزای خوب باشه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام زی زی جان منم سردرد دارم و حالت تهوع شدید  آره احتمال دارا ولی جدیدا بیشتر شده در حدی که ...

میگرن نداری ؟ من تو حالت عادی از بی خوابی گشنگی و افت فشار سردرد میگیرم حالت تهوع هم میگیرم  فک کنم سردردت حابت تهوعت رو تشدید میکنه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوستان یه راهنمایی میکنید لطفا🙏 من آزمایش دادم عفونت ادراری دارم و باید برم دکتر زنان،اما امروز و ...

عزیزم معمولا به باردارها در این مواقع سفیکسیم میدن...منم داشتم توی بارداری قبلیم ، سفیکسیم مصرف کردم 

هر ۱۲ ساعت یه سفیکسیم ۲۰۰