2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیییلی ناراحت شدم عزیزم. متاسفانه برا منم زیاد پیش اومده اصلا نمیفهمم چرا. خیلی برام سواله. اخریش ما ...

میدونی چیه alaae جون ماها که منتظریم همه چی دست به دست هم دادند ما رو بازی بدند بیخیال بشیم شاید بهتر باشه😂

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
میدونی چیه alaae جون ماها که منتظریم همه چی دست به دست هم دادند ما رو بازی بدند بیخیال بشیم شاید بهت ...

دقیقا وقتی بیخیالیم میشه🙁

انشالله هرچی صلاحه همون بشه.. هرچی زودتر مامان بشی عزیزم❤❤

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

@هانیلsآریل      

نتونستم روی پیامت ریپلای کنم

هانیل جون از موقعی که مدورکسی پروژسترون رو خوردم ۱۵ روز ۱۵ روز خونریزی دارم الان هم لکه بینی  دارم  قبلا سابقه نداشتم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
@هانیلsآریل       نتونستم روی پیامت ریپلای کنم هانیل جون از موقعی که مدورک ...

عزیزم یا باید ال دی بخوری یا از روز چهاردهم پروژسترون رو شروع کنی ، چون دو دوره سیکل انتقالت کنسل شده یکم هورمونات بهم ریخته، ترجیحا ال دی نخوری بهتره چون ضخامت رحمت پایینه، از روز سیزده یا چهارده پریودت پروژسترون رو شروع کن به مدت ۱۰ شب.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم عزیزم  یعنی میشه منم باردار بشم از خیالاته😭

وااای اینجوری نگو خدا بهترینارو واست قایم کرده ..انشالله این سیکلتو که شروع تاتهش مامان میشی و انتظارت به وصال میرسه 😍😍😍😍

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
بچه ها اینم آزمایش  بتام این هاله بی بی چک پس چی بود

وای چقدر امیدوارم بودیم.اصلا واسه همینه میگن بی بی چک نزنیم.منم روز ۷ هاله انداخت .رفتم تیت دادم منفی شد.

اصلا مهم نیست.این دفعه میری انتقال میدی مثبت میشی.

اصلا بی بی نزار.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم یا باید ال دی بخوری یا از روز چهاردهم پروژسترون رو شروع کنی ، چون دو دوره سیکل انتقالت کنسل شد ...

دقیقا این ال دی کلا سیستم بهم میریزه منم فقط پروژستون زدم واسترادیول خوردم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
وای چقدر امیدوارم بودیم.اصلا واسه همینه میگن بی بی چک نزنیم.منم روز ۷ هاله انداخت .رفتم تیت دادم منف ...

آخ منو بگو دوتا جنین بیشتر نداشتم ،  بیبی چکم نمیگیرم اعصابم بهم میریزه ۱شنبه انتقال دادم اووووووه تا ۱۳ روز دیگه   میگم گلم من ۳۸سالمه  دوتا جنین فریز انتقال دادم گریدشو نمیدونم  یه بارم خودم با آمپول و... حامله شدم به نظرت چند درصد احتماله بارداری دارم  پلی کیستیک شدید  بودم  ۱۰ کیلو هم تو همین ۴ماهه با متفورمین کم کردم