2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه ها تو آزمایش اسپرم کدوم مولفه خیلی مهم تره؟ مورفولوژی، تعداد یا حرکت اسپرم که با a, b,...نشون می ...

ب نظر من موروفولوژی از همه مهمتره چون بقیه چیزا خیلی راحت بالا میرن موروفولوژی نه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب این که گفته فشار نمیاره خیلی خوبه یعنی با جنین کاری نداره فقط باید تحت نظر باشی زود زود بری سونو ...

سلام عزیزم خوبی ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که بارت رو ب سلامتی زمین بذاری دوران بارداری برات راحت سپری بشه و بچه ات و صحیح و سالم بغل بگیری 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم خوبی ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که بارت رو ب سلامتی زمین بذاری دوران بارداری برات ...

سلام عزیز دلممم، خیلی لطف کردی گلم، ان شاالله صد برابر ثوابش به خودت و عزیزان و دردونه ت برسه عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها اینم آزمایش  بتام این هاله بی بی چک پس چی بود

ای خدا پس چرا منفی شد ؟ ⁦☹️⁩

جدیدا بی بی چک ها اینطوری شده، برای کسایی دیگه هم دیدم مثبت کاذب شده 😐

ب نظر من موروفولوژی از همه مهمتره چون بقیه چیزا خیلی راحت بالا میرن موروفولوژی نه

ممنونم ک جواب دادی گلم.

امروز همسرم آزمایش داد فقط تعداد زیاد شده با مورفولوژی ولی حرکتا دقیقاا همونیه که بود.و هیچ تغییری نکرده. اینکه موفولوژیش بالا رفته خوشحالم ولی نمیدونم بقیه هم مهمه یانه.

راستی تو معرفی نامه ای که دکتر اورولوژیش برا دکتر زنانم نوشته بود دیدم ک دو ماه پیش نوشته بود آزو اسپرم . این ینی چی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها اینم آزمایش  بتام این هاله بی بی چک پس چی بود

خیییلی ناراحت شدم عزیزم. متاسفانه برا منم زیاد پیش اومده اصلا نمیفهمم چرا. خیلی برام سواله. اخریش ماه پیش دوبار قشنگ بی بی چکم هاله داشت اونم همون ثانیه اولا نه بعد خشک شدن. چ ذوقی کردم گفتم معجزه شده برام رفتم آزمایش ۱/۱ بود. اصلاا موندم همین طوری. گفتم شاید بی بی چک خرابه . رو همسرم آزمایش کردم😅 هییییچ هاله ای ننداخت. نمیدونم چرا برا من اینجوری میشه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها تو آزمایش اسپرم کدوم مولفه خیلی مهم تره؟ مورفولوژی، تعداد یا حرکت اسپرم که با a, b,...نشون می ...

عزیزم به نظرم برای بارداری طبیعی همه اینها مهم هستند ولی برای آی وی اف DFI از همه مهمتره، مابقی مسائل توی آی وی اف قابل حل هست.

ممنونم ک جواب دادی گلم. امروز همسرم آزمایش داد فقط تعداد زیاد شده با مورفولوژی ولی حرکتا دقیقاا همو ...

عزیزم آزو اسپرم یعنی مایع منی اسپرم نداره، درجات مختلفی داره که یسری قابل درمان هستند و یسری باید از داخل بیضه اسپرم برداشته بشه. فکر کنم برای همسر شما نوع قابل درمان بوده که دو ماه دارو بهتون داده بوده.

سلام گلم ممنون نشسته روصندلی؟؟؟ ایستاده باشه اشکال داره؟

من فقط اولین بار نشستم ولی الان ایستاده حموم میکنم زود هم تمومش میکنم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
وااای تا حالا اینطور نشده بودم موهام کیلو کیلو داره میریزه 🥺 یا از آمپولهاس البته چرب بودنم موثره & ...

من امروز روز ۷ انتقالم😍😍.. اگه به منم گفتن زیاد گوشی نگیر سعی کردم کمترش کنم بجاش فیلمهای طنز ببینم قران بخونم رنگ امیزی کنم یا بخوابم(۶۰ درصد شبانه روزم خوابم😅😅😅)

عزیزم انشالله زودی خوب بشه دختر نازت گلم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕