2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام خانما انشالله خودتون و نینیاتون خوب باشین و انشالله قسمت همه منتظرا این خوشحالی و تست مثبتا من ...

سلام عزیزم ازروزی که خونریزی حالت عادی پیدامیکنه وشروع میشه بایدپریودتون روحساب کنیدوداروهاتون رومصرف کنین

سلام دوستان من جای امپولا پروژستروژن خیلی درد میکرد که روز انتقال به دکتر گفتم بجاش شیاف وقرص دوفاست ...

سلام عزیزم منم روزی یک آمپول پروژسترون وآمپول آنوکسا ودوتاشیاف وقرص دوفاستون واسترادیول داشتم که الان هردوآمپول واسترادیول روقطع کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نشسته  ام به انتظار چشمم خشک شد  به صفحه     آخه کی میاد خبر خوش بهمون بده &nbs ...

آره منم ازصبح همش میام سرمیزنم ببینم ازاون دوستمون که می‌خواست آزمایش بده خبری شده یانه😬🤔انشاالله که خوش خبرباشه🤲

سلام عزیزان  من یکشنبه ظهر انتقال دادم قبلش هم حمام نرفتم چون ترسیدم مریض بشم   حالا دیگه مو تو سرم نمونده همش میریزه  کی برم حمام و چطوری برم ؟ ایستاده  یا نشسته رو صندلی  با آب سرد  یا آب معمولی؟؟؟؟

سلام عزیزان  من یکشنبه ظهر انتقال دادم قبلش هم حمام نرفتم چون ترسیدم مریض بشم   حالا دیگه ...

سلام گلم انشالله که مثبت بشی عزیزم 😍😍😍

من روز سوم حموم رفتم نشسته درحد ۵ دقیقه با اب ولرم رو به سرد.. که همسر جان زحمتشو کشید 🙊🙊🙊🙊🙊

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
سلام عزیزان  من یکشنبه ظهر انتقال دادم قبلش هم حمام نرفتم چون ترسیدم مریض بشم   حالا دیگه ...

اخه منم خیلی زود موهام چرب میشه خیلی.. تاالان دوروز درمیون دارم حموم میرم.. اتفاقا حموم واسه گردش خون خوبه ولی زیاد طولش نده... حساس هم نباش همین 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
اخه منم خیلی زود موهام چرب میشه خیلی.. تاالان دوروز درمیون دارم حموم میرم.. اتفاقا حموم واسه گردش خو ...

وااای تا حالا اینطور نشده بودم موهام کیلو کیلو داره میریزه 🥺 یا از آمپولهاس البته چرب بودنم موثره   روز چندم انتقالی گلم؟؟؟ راستی من همش گوشی دستمه  بدون گوشی که دیگه دق میکنم  میگن نگیر پس من تو اتاق چه کنم ؟؟؟ در اتاقم قفله که بچم نیاد سرمای بدجوری هم خورده 😔😪

سلام من هماتوم ۶۶ در ۱۰ میلیمتر دارم. هر دو روز اندازه بند انگشت لخته ذفع میکنم. سه ماهم کامل شده . پس کی تموم میشه؟ اگه این هماتوم رو نداشتم سرکلاژ میکرذم ولی دکتر میگه ریسکه

سلام دوستان کسی می دونه قرص آووبست و فرتیل آید تا چندم پریودی بخورم امروز بیستم پریودیمه قطع کنم ؟با ...

سلام نباید اصلا قطعش کنی باید تا زمان پانکچر مصرفشه بدون وقفه....

سلام بچه ها یکی از علت های ریزش مو همین آمپولها وداروهامون .منم موهام مثل بارون می ریخت الان یکم بهتر شده.حمام هم اگر واقعا واجب بود نهایت ۸دق ایستاده شامپو بزنید بیایین. نشینید بهتره. خواستین بشینید رو سرویس فرنگی بشینید.آب گرو نت.رو به خنک باشه.

من که شب قبلش عروسی بودم تا روز ۵ با مو تافت زده وشینیون هلاک شدم بعد باشرایط که گفتم رفتم حموم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

سلام 

دخترا من یکم نگرانم من برا اینکه ضخامتم بره بالا کرم واژینال مصرف کردم و دیروز دکترم میگفت این کرمو باید تو دوره بعد از انتقالم مصرف کنی و این منو نگران کرده 

تزریق این کرم توی واژنم باعث نمیشه جنینم از بین بره 

نمیشه چیزی جایگرینش کرده خیلی ناراحتم 

کسی تجربه ای داره یا از بچه های اینجا کسی بودن شبیه به من

اگر خودتون یا دوربریاتون کسی بوده لطفا بهم خبر بدید خیلی ناراحتم و استرس دارم 😔

بچه ها تو آزمایش اسپرم کدوم مولفه خیلی مهم تره؟ مورفولوژی، تعداد یا حرکت اسپرم که با a, b,...نشون میدن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱