2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
باورم نمیشه 😭ممنونم عزیزم همش فکر میکردم از انتقال حساب میکنن میگفتم 4 هفتم 

خب گلم از انتقال هم حساب کنی باید سن جنین بعلاوه 15 روز و روزهای انتقال کنی اونم میشه همین نهایت یکی دوروز اختلاف داری 

باور کن مانان خانم جان 

میری سونو تا چند روز دیگه صدای قلب نازنینشو میشنوی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب گلم از انتقال هم حساب کنی باید سن جنین بعلاوه 15 روز و روزهای انتقال کنی اونم میشه همین نهایت یکی ...

نسرین جون فقط گفت فشارم بالاس ۱۳بود گفت نمک کم بخور چیکار کنم بیاد پایین قبلا اکثرا پایین بود  

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم اره رفتم خیلی از دکتره راصی بودم ب نسبت مرکز هم سن بچه ها رو از سونو گفت قلبشون گذاشت خون ...

به سلامتی ان شاالله.پیش کدوم دکتر رفتین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آلا ديشب چلم تموم شد بعد خواب ديدم حرم امام رضام ميگفتم فك كنم از الاااا زودتر رسيدماا بعد نماز  ...

اااااای جااااااان دلم عزیزززززم😍😍😍😍😍

معلومه چله و دعاهات مستجاب شده. منم تموم کردم ولی نتونستم بیام خبر بدم. تو راهم مخصوصا دیروز کلا جایی بودیم آنتن نمیداد.نتکنستم پیامارو ببینم.

من هنوزم مشهد نرسیدم امام رضا شمارو زودتر طلبید😍😍 ای جان کاش میشد واقعا همو میدیدیم😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نسرین جون فقط گفت فشارم بالاس ۱۳بود گفت نمک کم بخور چیکار کنم بیاد پایین قبلا اکثرا پایین بود & ...

نا خودآگاه بخاطر بارداری و دوقلویی بالا میره مراقب خودت باش 

نمک نخور 

دوغ شور نخور 

گوشت زیاد نخور 

باور کنبن تمام پیام هاتونو میخونم فقط زیاد صحبت نمیکنم نمیخوام استرسمو به شماهم انتقال بدم و اذیتتون ...

موفق باشی میترا جان 

صحبت کن سوال داری بپرس بگو ولی نا امید نباش عزيزم 

توکل کن به خدا انشاالله همه چی درست میشه و با این انتقال مانان خانم هستید 

آلا ديشب چلم تموم شد بعد خواب ديدم حرم امام رضام ميگفتم فك كنم از الاااا زودتر رسيدماا بعد نماز  ...

ببخشید من دیر دیدم پیامو ان شاالله که همه چی ب خیر گذشته عزیزم. خدا حافظ خودت و تو دلیا باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نا خودآگاه بخاطر بارداری و دوقلویی بالا میره مراقب خودت باش  نمک نخور  دوغ شور نخور  ...

گوشت ک زیاد نمیتونم بخورم بقیه چیزا رو سعی میکنم رهایت کنم نکنه نمک میزنم رو لیمو میخورم از اون رفته بالا 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
واقعا خوشابه سعادتون که باردارین انشاله نی نی هاتونو صحیح و سلامت بغل بگیرین انشاله

ان شاالله شما هم مادر میشین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...