2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
دورت بگردم درکت میکنم میدونم سختی کشیدی  ولی توکل کن به خدا  امید داشته باش  منظور ...

ممنون از همدردیت نسرین جان ❤️

هرچی خدا بخواد عزیزم حداقل الان میگم باز جنین دارم 

ادمی باامید زنده اس😢

دیشب خواب میدیدم جنین داره تو رحمم تقسیم سلوسی میکنه😹اونروز خواب میدیدم که سه قلو حامله شدم قل سوم بتاش ۵۰ بود😕😐واقعااا نگران خودمم😹

ممنون از همدردیت نسرین جان ❤️ هرچی خدا بخواد عزیزم حداقل الان میگم باز جنین دارم  ادمی باامید ...

ای جونم انشالله سه تا میشه 😄😄😄

توکل کن به خدا همه چیز خوب پیش میره مانان دوتا سه تا فرشته ناز میشی 

البته بعدشم هی میخوای بیایی مثل ما بگی اینجام اینجوری اونجام اونجوری 😄😄😄😁😁😁

انشالله که مامان خانمی عزيزم منم برای سلامتی خودت و نی نی هات و مامان شدنت صدتا صلوات هدیه میکنم به حضرت ام البنین انشاالله که نا امیدت نمیکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جونم انشالله سه تا میشه 😄😄😄 توکل کن به خدا همه چیز خوب پیش میره مانان دوتا سه تا فرشته ناز می ...

قربونت برم عزیز دلم 

اره باردار ام بشم اونم کلی استرس داره😅

ب خداا ابجی من سه تا بچه داره اصلا نفهمید کی باردار شد کی فارغ شد🥴تخت نظر متخصص ام نبود میرفت پیش ماما😄

ممنون ازت منم صدتا برات صلوات هدیه ب امام جواد میفرستم ان شالله صحیح و سالم بیاد بغلت تمام سختی هات یادت بره 

سلام دوستان وقتتون بخیر بازم مزاحم همیشگی فحشم ندینااااا از امروز رفتم سر کار .انشاله فردا صبح میر ...

زمانی که امپول میزدین برای تخمک کشی سرکار میرفتید ؟اذیت نمیشدین؟ 

زمانی که امپول میزدین برای تخمک کشی سرکار میرفتید ؟اذیت نمیشدین؟ 

اره میرفتم.حتی روز تخمک کشی عصرش من سر کار رفتم که بتونم کارای عقب موندمو تموم کنم 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
اکرم جان امروز نوبت دکتر پریناتولوژی داری؟ رفتی اومدی بهمون خبر بده عزيزم 

سلام عزیزم اره رفتم خیلی از دکتره راصی بودم ب نسبت مرکز هم سن بچه ها رو از سونو گفت قلبشون گذاشت خون تو ادرارم بود گفت احتمالا عفونته دارو داد برا هر مریض کمه کمش یه ربع وقت میذاشت همه کاراشو خودش میکرد ماما هم نداشت دیگه برا پنجم بهم وقت غربالگری داد داروهامم گفت بعده دوازده هفته کم میکنه انوکسا رو هم پرسیدم گفت تو غربالگری هم نوشتم ک شریان های رحمیت چک بشه اگه نیازه بهت بدم زایمانمم گفت چل هفته میشه 19بهمن البته چون دوقلوعه زودتر هم میشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
کوثر جان من به دکتر گفتم آزمایش دادم اوکی بود فقط بهم کلسیم 1000 داد روزانه میخورم 

اها که این طور میگم نسرین جون شما عدد بتاتون چند بود 

من علائم هام زود شروع نشدن احساس میکنم همه علائم کم و بیش دارم 😑خودم حساب کردم شدم 4 هفته 

و یه چیز دیگه من بعد از مثبت شدنم دیگه ویتامین دی نخوردم چون برگه دستوری که بهمون دادن زیرش این طور نوشته بود همه داروها طبق روال میل شود بجز ویتامین دی نمیدونم چرا نباید میخوردیم شما هم همین طوری بودین؟

ببخشید زیاد شد 🥺

سلام عزیزم ممنونم که وقت گذاشتی منم الان شنبه رفتم به دکتر میگم دیگه شنیدم ازمایش مینویسن بعد بهت دا ...

سلام جانم نگران نباش فکر نکنم ادامه دار باشه این دردا و بزودی رفع میشه... به دکترت بگو اگه لازم باشه بهت دارو میده

استخون درد  معمولا از کمبود کلسیم و منیزیم میاد به کم خونی ربط نداره دلنگران نباش😊

سلام عزیزم اره رفتم خیلی از دکتره راصی بودم ب نسبت مرکز هم سن بچه ها رو از سونو گفت قلبشون گذاشت خون ...

سلام عزيزم خسته نباشی 

خب خداروشکر کار بسیار خوبی کردی خداروشکر که صدای قلب نی نی هارو شنیدی گلم الان چند هفته ای اکرم جان 

خب عالیه 

من شنبه میشد هجدهم هشت هفته شش روز بودم طبق سونو این دکتر بهم گفت هجدهم مرداد برم برای سونو غربالگری میشه دورازده هفته شش روز 

برای تو رو کی زده یعنی چند هفته میشی 

سلام عزیزم اره رفتم خیلی از دکتره راصی بودم ب نسبت مرکز هم سن بچه ها رو از سونو گفت قلبشون گذاشت خون ...

تاریخ زایمان منو زد 22 بهمن که گفت زودتر عملا پس فرقی باهم نداریم فقط الان چند هفته ای 

اها که این طور میگم نسرین جون شما عدد بتاتون چند بود  من علائم هام زود شروع نشدن احساس میکنم ه ...

بله نخور گلم تا بعد آزمایش دکتر بهت مجدد میده 

من روز هفت انتقال بی بی مثبت شد روز 13 انتقال بتام 507 روز 16 انتقال 2500 بودم 

خواهش میکنم گلم 

از آخرین تاریخ پریود حساب کن نهایت یکی دوروز اختلاف داره عزيزم 

واقعا خوشابه سعادتون که باردارین انشاله نی نی هاتونو صحیح و سلامت بغل بگیرین انشاله

سلام میترا جان انشالله شما هم مامان خانم هستی نا امید نباش دوست خوبم 

اگر قرار بر پریودی بود با این چند روز لکه بینی که داشتی خدای نکرده میشدی اینا برای مامان شدنت و هماتوم احتمالا امید داشته باش دورت بگردم 

من با وجود دوتا آمپول دوره های قبل و شیاف پریود میشدم کامل 

به فا ل نیک بگیر انشاالله خوش خبری و تو هم مادر میشی و لذت میبری ولی خواهشا مراقب باش کار سنگین نکن بیشتر استراحت کن اگرم سرکاری هر یک ساعت بلند شو قدم بزن راه برو 

بله نخور گلم تا بعد آزمایش دکتر بهت مجدد میده  من روز هفت انتقال بی بی مثبت شد روز 13 انتقال ب ...

اهوم فدات بشم ممنونم خدا برات حفظشون کنه 🤲😍

مگه نباید از انتقال حساب کنیم ؟