2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان من امروز روز ۱۲ انتقالم هس. خیلی دل درد پریود دارم  ظهر نیم ساعت دیر شد تا امپول ...

انشالله از لانه گزینیه عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جنین بلاست بود یعنی میشه 4هفته و 5روزم؟

بله عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره این دو سه روز سیب زمینی و ماکارونی هم نخور، نون هم فقط نون جو دو سر یا نون سنگک بخپر، برنج هم کم ...

عسل كلا براي بارداري شنيدم خوب نيست

باشه باشه چشم🤲🤲من راستي گشنمه همشاا شما بي ميليد احساس سيري هم داريد؟؟

چقدر پیامت خوبه عزیزم من فکر میکردم امکان نداره یه هفته پر از درد باشی بعد همه قطع بشه خوبه اینجا ...

خیالت راحت عزیزم.... 

انشالله خوش خبر خواهی بود.... 

اره این یکی رو تعریفش رو خیلی شنیدم اصن از شلوغی بم دوماه بعدش نوبت داد.ممنون عزیزززدلم😍😘💋

فدات بشم ان شاللله اينسري ختم ميشه به يبارداري راحت و بچه هاي صالح و سالم به اميدخدا🤲😍

دکتر من از پنج هفته کمش کرد تا هشت هفته تموم شد کلا. نه عزیزم پردنیزولون نداشتم اصلا.

مرسى🌹🌹

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ببين نزديكاى غروب پاشو بزن بيرون بعدم پياده روى منم ى مدت خوب ميرفتم باغ بانوان اما بعد ك تنبلى كرد ...

مرسی از ایده جالب.منم حتما این کار رو انجام بدم خدا نی نی ناز تو نگهداره عزیزم .💓💓💓

😁واقعا ؟ من تیکرت رو میبینم صورتیه اما انگار دوتا پسر داشتن بهت میاد 😁 ممنون عزیزم‌ ،قربونت 

اووووهوم😅خودم ته دلم دختر دوست دارم ولي ان شالله كه هرچي خيره

همسرم كه اسم پسرم انتخاب كرده😑😑

ان شاالله خیره و همه چی خوب پیش بره.  اشکالی نداره برا مام کوچیکه خونه ولی منم ب خاطر تنبلی از ...

ان شالله عزیزم .آن شالله که برای شما هم خوب پیش بره و خدا دلتو شاد کنه . الهی آمین 🤲🤲🤲🤲

بچه ها ببخشید ولی من واژنم خیلی دردمیکنه ازچی میتونه باشه

عزیزم من خودمم تو بارداریم درد واژن داشتم.... 

البته برا من شدید بود گاها مثل حس خورد شدن استخونا بود.... 

نمیدونم دقیقا چطوره دردت عزیزم.... 

سلام عزيزم بله رفتم  پنج هفته و چهار روز  دو تا جنین تو به ساک  برام دعا کنید  ...

به به بسلامتی و دل خوش مبارک باشه عزیزم آن شالله مابقی مسیر رو بسلامتی طی کنی 🤲🤲🤲🤲💓💓💓💓

دوستان سردرد دارم استامینوفن ساده بخورم اشکال نداره ؟

عزیزم اگه انتقال دادی توصیه نمیکنم.... 

دکترا میگن میتونی استا ساده بخوری اما چه کاریه چون معمولا جوابم نمیده تازه احتمال زیاد تو بارداریت سردرد زیاد خواهی داشت از الان بهتره با درد کنار بیایی..... 

من شخصا توصبه نمیکنم.... 

چون ممکنه باعث بیش فعالی بشه اگه مکرر استفاده کنی..... 

من خودم استفاده نکردم..... 

عسل كلا براي بارداري شنيدم خوب نيست باشه باشه چشم🤲🤲من راستي گشنمه همشاا شما بي ميليد احساس سيري ه ...

والا هیچ احساس خاصی ندارم 😅

ضعف میکنم ولی احساس گشنگی ندارم فقط مثلا سرگیجه میگیرم یا بی جون میشم و ضعف میکنم ، آنقدر بی میلم که اصلا حس گشنگی بهم دست نمیده 😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم منم انتقال جنین دومرحله ای داشتم میخواستم بپرسم شما چه علایمی داشتی و چه روزی بود هر علای ...

انشاالله به سلامتی عزیزم.انشاالله مامانی مطمعن باش.دومرحله ای خیلی خوب جواب میده.من ازروز دوم پادردشدیدداشتم دو روز.رونم دردمیکردبزور راه میرفتم.هیچ لک بینی هم نداشتم.فقط نزدیک پریودی گاهی دل دردوکمردردداشتم‌.همه علائم هاشون یجورنمیشه اصلا فکرشونکن.غذاهم اولاش نشاسته دارخوردم.بعدش همه چی خوردم.