2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045821 بازدید | 684484 پست
سلام تمنا جان ادنمیوز رحم من درست بود گلم ودلیل دوتا سقط هم همینه الان رحم کاملآ ادنمیوز شده البت ...

ششما دکترتون درمانی براتون انجام ندادن عزیزم؟؟؟

راه حلی؟دارویی؟

آخه مگه میشه درمانی نداشته باشه!!!!🥺🥺🥺

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم ضخامتم ۱۴ پریودیم ۵/۲ بود سیکل انتقالم کنسل شد  ان شاالله ماله شما همه چی خوب پیش می ...

فدات شم مرسی عزیزم آن شالله که شما هم خدا با یه نی نی ناز دلتو شاد کنه الهی آمین 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

سلام عزیز دلم خوبم شکر خدا، شما چطورین؟ نی نی در چه حاله؟ 😍

خدارو هزار مرتبه شکر

من ای بد نیستم تهوعم عصرا زیاده طوری که دلم ضعف میره ولی نمیتونم چیزی بخورم 

شما چه خبر؟علایمتون در چه حاله؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
خدارو هزار مرتبه شکر من ای بد نیستم تهوعم عصرا زیاده طوری که دلم ضعف میره ولی نمیتونم چیزی بخورم&nb ...

خدا رو شکر عزیزم، منم همینم، صبحها بهترم ولی تا آخر شب تهوعم هی بیشتر میشه، منم دقیقا هییییچ میلی به غذا ندارم همین که اولین لقمه رو میذارم دهنم تهوعم میشه صدهزار برابر، اصلا نمیتونم بخورم، بیشتر از ۲ کیلو هم کم کردم 😅

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خدا رو شکر عزیزم، منم همینم، صبحها بهترم ولی تا آخر شب تهوعم هی بیشتر میشه، منم دقیقا هییییچ میلی به ...

آره منم وزن کم کردم داروهامم که نگو باهزار مکافات میخورم

شما الان چه داروهایی میخوری؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
آره منم وزن کم کردم داروهامم که نگو باهزار مکافات میخورم شما الان چه داروهایی میخوری؟

شیاف پروژسترون، آنوکسا، آسپرین، فولیک اسید، ویتامین دی

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آره عزيزم دوقلو همسانه گفت تو. ای وی اف خیلی نادر این قضیه  21 رفتم یه جنین دیده شده بود الان ...

مبارکت باشه ایشالله سالم بغلشون کنی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
شیاف پروژسترون، آنوکسا، آسپرین، فولیک اسید، ویتامین دی

استراديول رو از كى قطع ميكنن؟

پردنيزول نداشتى؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنون عزیزم ، جنین دو تا دارم ، این سیکلم انتقال جنین دارن

آهان.... 

پس یه دوره ال دی داری.... 

از سیکل بعدم رحمت اماده انتقال میشه.... 

بسته به آمادگی بدنت حدودای 16-17 سیکل به بعد احتمالا انتقال بدی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باشه عزیزم انشاالله اون طوری که میگی هست ..چشم همه که خبر دارن هی میپرسن در چه حالی و چیکار میکنی با ...

اي جووووووونم ان شالله دوتا فسقليييى به اميدخدااا امسال عيد كنارتوننن🤲🤲🤲💞💜