2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
ای خدا انشاالله مثبتی منم لرز گرفتم در حدی که پتو تا سرم پیچیدم  یعنی خدا صدامو شنید یعنی نشون ...

قربونت برم نسرین جون دیروز هم یه بار لرز کردم به قول شما پتو رو تا گردنم کشیدم فقط همون ..فدات شم دیگ شما سه تا جونین صداتون تا خود خدا میرس باهم دعا کنین برام دل درد و تیر کشیدن هم بیاد اصلا درد بیاد تهوع بیاد همه چی بیاد ..بازم علایم بیاد ببخش خواهر همش بهت زحمت میدم فدات شم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

[QUOTE=241259594]زنگ زدم بلاخره جواب دادن.گفت تقریبا۹۰درصد روزی یدونه آمپول آنوکسامیدن.ولی ۱۰درصدآدما که مثل من دکترخ ...[/QUOTEعزیزم  شما هم مشکل ایمنی و انعقادی  دارید ؟

خدایا سپاسگذارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عههههه ببین منم بعد انتقال چندین بار لرز کردم، همش میگفتم نکنه سرما خوردم یا عفونتی چیزی دارممممم، ب ...

سلام عزیزم خوبی شما؟چه خبر؟در چه حالین؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
بسلامتي عزيزم منم نشنيدم ميرم پيش قبلي پس، عاره عاره بي زحمت همون موقع بفرست دستت درد نكنه منم سعي ...

آره این دو سه روز سیب زمینی و ماکارونی هم نخور، نون هم فقط نون جو دو سر یا نون سنگک بخپر، برنج هم کم بخور. عسل هم قندش بالاست متاسفانه ⁦☹️⁩

من ناشتام خوب بود قند دو ساعته ۱۵۰ بود که گفت خیلی بالاست 🙁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاالله سحر جون خدا از زبونت بشنوه دعا کن از اونیکی علایم ها هم بیاد تیرکشیدن و درد پریودی و سینه د ...

ببین سینه درد که من دفعه قبل از روز اول پروژسترونم داشتم ولی این دفعه از هفته پنجم فکر کنم شروع شد، درد هم که همه ندارن، از هفته ششم هفتم به روزایی درد زیر دل هست که بخاطر بزرگ شدن رحمه، ببین باهات شرط می‌بندم وقتی علائمت شدید بشه با خودت میگی ایکااااش دعا نمی‌کردم علائم داشته باشم 😅

کلا درد و تهوع و ویار و اینا بیشتر از هفته ششم به بعد شدت میگیره قبلش یا خیلی ضعیفه یا اصلا نیست پس به همین لرزش اکتفا کن 😅😅

ببین سینه درد که من دفعه قبل از روز اول پروژسترونم داشتم ولی این دفعه از هفته پنجم فکر کنم شروع شد، ...

بهت قول میدم اگه نه ماه حاملگی رو درد و تهوع داشته باشم بازم آخ نمیگم ببین چی میگم حالا میگی عجب کله ..ی این ..چه کنم ..باشه سحر جون فعلا یه دلخوشی کوچیک داشته باشم تا به امید خدا اونیکی ها بیاد سراغم ..خدا تودلیت رو برات حفظش کنه عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سللاام عزیییزززمممم....قربونت برررم شما خوبی🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍؟؟گل دخملی خوبههه؟؟؟آره عزیزم..پارسال دو ...

سلام تمنا جان ادنمیوز رحم من درست بود گلم

ودلیل دوتا سقط هم همینه

الان رحم کاملآ ادنمیوز شده

البته هنوز جواب آزمایش ژنتیک نیامده

ولی که فعلا تو سونو کاملآ مشهود بود عزیزم

انشاالله که مال شما نیست

سلام تمنا جان ادنمیوز رحم من درست بود گلم ودلیل دوتا سقط هم همینه الان رحم کاملآ ادنمیوز شده البت ...

سلام عزیزم خوبین

ااااین ادنومیوز از کجا آمده

منم همین مشکل دارم شما طبعیی باردار شدی سقط شد؟

منم دوبار انتقال افت بتا کردم دکتر میگه از رحمته

که همین مشکل شما راداره

بهت قول میدم اگه نه ماه حاملگی رو درد و تهوع داشته باشم بازم آخ نمیگم ببین چی میگم حالا میگی عجب کله ...

یعنی از دست تو از صبح فقط دارم میخندمااااااا 😅

میفهمم چی میگی ولی کلا همیشه از خدا همه چیز رو خوبشو بخواه، بهترینش رو بخواه، نگو فلان چیزو بده حتی اگر با درد، بگو خدایا بهم بده توی بهترین حالت هم بده بهترینش رو هم بده، مطمئن باش اگر صلاح بدونه حتماااااا میده پس چه بهتر که خوب و بهترینش رو بده ان شاالله 🤲⁦❤️⁩

انشاالله محلا جون دورت بگردم الهی به حق دل زینب هممون تا محرم امسال مادر شیم فدات شم🙏😍🥰

فدات شم عزیزم ان شالله عزیزم ان شالله مامان مهربونم 😍😍🤲🤲🤲🤲🤲🤲😘😘😘😘