2777
2789
عنوان

بحث با شوهر بخاطر کارای مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 61 پست

برو بغلش کن و بگو شاید منم جات بودم ناراحت میشدم ولی بخدا انگار روحم داغون شده از دوری بچم دارم میسوزم ، فکر میکنم کسی بهش توجه نکنه مقصر منم که اونجا گذاشتمش ، خواهش میکنم درکم کن و اگه تندی کردم حلال کن ...بخدا دلم نمیخواد زندگیمون سراین مسائل خراب بشه ولی همه فکر و ذهنم شده بچه ...بیا امشب که ی کم ازادتریم کنارهم باشیم ، بجای قهر بغلم کن و بیا باهم حرف بزنیم ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

والا شوهرتم همون مادر بزرگ کرده چرا فکر میکنید نمیتونه بچت رو‌نگهداره.تو خودت بیشتر به بچه ضربه زدی.تو این سن ولش کردی تا آخر عمر اضطراب جدایی داره.لیماری روانی خیلی بدتر از جسمیه.قبل بچه دار شدن این مطالب رو‌بخونید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست نداشتم شب بچمو نگه دارن

اهااا اصلا اجازه نده عزیزم گریه نکن خیلی محکم وایسا بگو بچم بدقلقه دوس ندارم اذیتتون کنه پیش خودم باشه دل خودمم اروم تره تموم شد رفت

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه خواهش کنم بچه ها رو پیش خودت نگه داری... بچه دور از مادر خیلی گناه داره

میدونم عزیزم بخدا خودمم دلم کبابه همش دلم اشوبه واقعا چاره ای نداشتم 

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه❤️…
عزیزم میگم ک اصلا نمیخاستم اینقد شوهرم پیله شد و اصرار کرد ک راضی شدم واسه چندساعت. اره دیگه ساعت ۱۱ ...

مامانت باید میگفت ، آخه بچه شبا بدخوابه ، حتما دخترم دلش نیومده که شما بدخواب بشین 

شوهرت بچه گانه رفتار کرده

و خانوادش بی ملاحظه

ولی مقصر اصلی خودتونید تحت هیچ شرایطی نباید از بچت دور میشدی ولو کار همسرت...فعلا هیچی مهمتر از بچه هات نیستن

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
دوقلو خیلی سخته... ولی خواهش کن یکی دو نفر چرخشی بیان کمکت... خونه خودت....

عزیزم توی این شهر هیچکیو ندارم هیچکی تنهای تنهام. شوهرمم هم صب سرکاره هم عصر

الان ک خوابیده ولی ناراحت شده میگه اوناهم پدربزرگ مادربزرگشن . اصلا منو درک نمیکنه توی این قضیه

بگو میدونم و میتونن هرجور خواستن بچمو دوست داشته باشن اما از من مادر بیشتر دوسش ندارن و ب منم حق بده ک نگران باشم و ی جاهایی نمیتونم ازش غافل بشم 

عزیزم توی این شهر هیچکیو ندارم هیچکی تنهای تنهام. شوهرمم هم صب سرکاره هم عصر

تا همین جا هم که بچه ها رو رسوندی با این شرایط فداکاری کردی... خدا کمکت کنه... به دلت آرامش بده... انشاءالله بقیه با دل جون کمکت کنن

والا شوهرتم همون مادر بزرگ کرده چرا فکر میکنید نمیتونه بچت رو‌نگهداره.تو خودت بیشتر به بچه ضربه زدی. ...

چون نگهداریشو دیدم شوهرم دنیا اومده ۴ کیلو بوده یکماهگیش ۲ کیلو شده بوده. راجع به ضررهای دوری ام نیازی به توصبح شما نیست خودم میدونم و سوال و مسئله من این نیست اصلا