2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046535 بازدید | 684523 پست
ببین در کل خیلی خیلی حساس شدم یکی بگه بالا چشمت ابروئه ساعتها گریه میکنم براش ولی خب همشم فکر وخیال ...

من از الان افسرده شدم پری روز توی دستشویی بلند بلند گریه کردم دارم دیونه میشم خیلی سعی میکنم خوب باشم اما نمیشه حالا برم دکتر بهش میگم. یه روزی میگفتم فقط مثبت بشم خوشبخترینم دیگه. دیگه هیچی از خدا نمیخوام اما الان نمیدونم دردم چیه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی قربونت برم که جوابمو دادی از خدا برات آرامش می خوام تا زودتر خوب بشی🙏❤️

فدات بشم من 

الهی که نی نیتو صحیح وسلامت وبه وقتش بغل کنی عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره آخه رشدش کم کم بود اوایل گفتن داروتو قطع کن اصلا دخترا گفتن ادامه بده

چه خوب
دوستمم با من میکرو کرده روز ۱۴ انتقالش تیتر بتاش ۱۸/۵ بوده
جنینش هم بلاست
ولی تمام بی بی چکاش مثبت
ممکن آزمایش بعدیش خوب باشه
یا کلا منفی؟

بچه ها من رفتم تو هفته۳۰ دو سه روزه بعد غذا انگار تهوع میگیرم ی کم میگذره خوب میشم طبیعیه بنظرتون؟ ...

آره گلم طبیعیه، این اواخر منم گاهی تهوع داشتم، ولی به دکترم بگو که خیالت راحت تر شه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام گلم، ممنون عزیزم، تو خوبی مهربون؟ سلامت باشی گلم، اره یک شنبه بخاطر باز شدن دهانه رحم سزارین او ...

سلام عزیزم

الحمدلله که بخیر گذشت و نی نی تو بغل کردی

مبارک باشه 

الهی قسمت همه منتظران

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
چه خوب دوستمم با من میکرو کرده روز ۱۴ انتقالش تیتر بتاش ۱۸/۵ بوده جنینش هم بلاست ولی تمام بی بی چکاش ...

آزمایش بده داروهاشم قطع نکنه من اصلا روز ۱۶عزا گرفتم دکترم گفت داروتو قطع کن 

الان هم فردا رو منتظرم که ببینم ساک دیده میشه توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خوندم گلم، از خدا می خوام بهترینها رو قسمت همه بکنه،برای شما و من هم از هرچه که خیر و نیکو هست قسمت ...

توکل بخدا عزیزم منم دارم میخونم. توکل بخدا اسمتون چیه اسم من فاطمه هستش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آزمایش بده داروهاشم قطع نکنه من اصلا روز ۱۶عزا گرفتم دکترم گفت داروتو قطع کن  الان هم فردا رو ...

ایشالا که خیره و ساک و میبینی
نمیدانم همه باردارا اینقدر هر مرحله استرس دارن یا ماهایی که اینجوری باردار شدیم

سلام گلم، ممنون عزیزم، تو خوبی مهربون؟ سلامت باشی گلم، اره یک شنبه بخاطر باز شدن دهانه رحم سزارین او ...

ای جانم تبریک میگم عزیزم ایشالله قدم گل پسرت پر از خیرو خوشی باشه براتون. دقیقا چند هفته بودی عزیزم ؟ الان اوکی خودت نی نی جونمون خوبه؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
کلا یه مقدار خودآزاری رو هممون داریم انگار😂 آره عزیزم ادامه دار بشه حتما میرم مشاوره نمیذارم تو ای ...

دقیقا میدونستم خیلی ناراحت کنندس باز دانلود کردم دیدم 🤣🤣😀😀😀

خدایا شکرت
من از الان افسرده شدم پری روز توی دستشویی بلند بلند گریه کردم دارم دیونه میشم خیلی سعی میکنم خوب باش ...

اخ اخ منم دقیقا همینم

والا اومدم با دوستامم دردودل کنم بهم گفتن ناشکری و فلان و بهمان

دیگه کلا پشیمون شدم از درددل کردن

انشالله که این حالمون فقط بخاطر عوارض داروهاباشه 

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم