2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046564 بازدید | 684528 پست
ببین در کل خیلی خیلی حساس شدم یکی بگه بالا چشمت ابروئه ساعتها گریه میکنم براش ولی خب همشم فکر وخیال ...

یخوده پیش میاد برا همه منم یه فیلم معمولی می بینم میشینم گریه می کنم. انیمه مدفن کرم های شب تاب دیدم اینقدر گریه کردم شوهرم میگه مگه مجبوری ببینی 😀. اگه فکر می کنی خیلی اذیت میشی برو مشاور خود رویان هم مشاور داره

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید ولی من احساس میکنم به خاطر تغییر هورمونی واین کرونا و اینکه نمیشه رفت و آمدم کرد بی تاثیر نیس ...

آره عزیزم چندتا مطلب خوندم با چندنفر صحبت کردم گفتن علائم افسردگی بارداریه بخاطر اینکه هورمونا کلا قاطی پاتی میشه انشاءالله خیلی زود بگذره راحت بشم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@berenjak     سلام فدات شم  خوبی عزیزم؟یهو به فکرت افتادم  نی نی اومد به سلا ...

سلام گلم، ممنون عزیزم، تو خوبی مهربون؟ سلامت باشی گلم، اره یک شنبه بخاطر باز شدن دهانه رحم سزارین اورژانسی شدم، موقع زایمان خیلی دعاتون کردم، با تمام وجود از خدا میخوام انشاءالله به زودی زود این لحظه قشنگ قسمت خودت عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی که گفتی شما هم ۳ بار دادین؟

من ۹بار یعنی انتقام گرفتن فقط

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
امشب برات سه تا آیت الکرسی و حمد شفا میخونم گلم 🌹⁦❤️⁩

منم عزیزم توکل بخدا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
یخوده پیش میاد برا همه منم یه فیلم معمولی می بینم میشینم گریه می کنم. انیمه مدفن کرم های شب تاب دیدم ...

کلا یه مقدار خودآزاری رو هممون داریم انگار😂

آره عزیزم ادامه دار بشه حتما میرم مشاوره نمیذارم تو این حال وهوا بمونم حیفه این روزاس واقعا

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام گلم، ممنون عزیزم، تو خوبی مهربون؟ سلامت باشی گلم، اره یک شنبه بخاطر باز شدن دهانه رحم سزارین او ...

عزیزم تبریک میگم انشاالله روز عروسیشو ببینی 

چندروز پشت هم استفاده کنی اثر میکنه عزیزم برا من دکترم پماد کلوتریمازول داده بود واژینال چندروز استف ...

مرسی قربونت برم که جوابمو دادی

از خدا برات آرامش می خوام تا زودتر خوب بشی🙏❤️

سلام گلم، ممنون عزیزم، تو خوبی مهربون؟ سلامت باشی گلم، اره یک شنبه بخاطر باز شدن دهانه رحم سزارین او ...

به سلامتی مبارک باشه عزیزم. انشالله سلامت باشید

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

ای جون دلم تبریک میگم عزیزدلم قدم نو رسیده ات مبارک قدمش پراز خیر وبرکت باشه براتون حال خودتو نی نیت خوبه؟ 

۹ بار آزمایش تیتر بتا دادین؟😮

اره آخه رشدش کم کم بود اوایل گفتن داروتو قطع کن اصلا دخترا گفتن ادامه بده