2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017398 بازدید | 682511 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه نمی دونم گلم، از دکترت بپرس، ولی من دکترم می گفت با ضخامت 8 تا 12 انتقال میدم، اگه ضخامت با ...

ممنونم گلم. اخه برا من روز ده ، 10 بود و روز 18 انتقال دادن نمیدونم تا روز انتقال چند شده بوده. به اون خاطر یکم نگران شدم. 

نه عزیزم ی بار فقط انتقال دادم بهمن ماه که منفی شد. این بار برم انتقال دمم میشه. فقط قبلا دو بار بارداری خارج رحمی داشتم شاید اونا یادتون مونده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😂😂😂😂وای چقدد خندیدم😆😆😆😆عجب دکتری!!!نگاه دیوار کن😅نوبرن ب خدااا این دکترهاا

بخدا اول فکر کردم به من فقط میگه بعد داشتم لباس میپوشیدم به اون یکی هم گفت صورتتو برگردون به دیوار نگاه کن مانتیورم گذاشته بالاسر مریض حتی نمیتونستم بچمو ببینم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
2803
پنجشنبه دکتر امینیه من بهش اعتماد ندارم

عه عوض شده شیفتا؟ پنجشنبه ها دکتر حیدری بود قبل عید منم انتقالم پنجشنبه بود ولی خیلی خوش اخلاق بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برای منم روز ۹ ضخامتم ۱۰ بود روز ۱۶ انتقال داد خیالت راحت ضخامت تا۱۲اوکیه

تا روز 16 اضافه نمیشه بهش؟

بسم الله🙃🙃 وای پس هر جا که خودت میدونی برو فقط پیش آزادبخش نرو🤣🤣

حالا بچم خواب بود چنان با اون دستگاه سونوش میکوبید به شکمم که بچمو بیدار کنه بچمم اصلا به روی خودش نیاورد 😂😂اصلا بیدار نشد دوستمم میگفت بچه منم همینجوری بیدار کرده میگفت تا فرداشم شکمم درد میکرد انقد محکم میکوبید، به عبدالهیانم گفتم گفت اخه دستگاهش دقیقه گفتم دور از جون بخوره تو سرش با این اخلاقش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره منم اصلا نمیخوام اون انجام بده خانم دکتر گفت ی کاری میکنیم خودم میام بهت انتقال میدم 

چرا چجوریه دکتر امینی مگه؟ تا حالا به ایشونم نخوردم تو مرکز

2804
مطب دکترم فقط پیام جواب میدن دیروز پیام گذاشتم هنوز جواب ندادن نه از امپول hcg استفاده نکردم فقط آم ...

بچه ها سلام من ۷تا تخمک داشتم ولی هیچ جنینی برام تشکیل نشدخیلی ناراحتم کسی مثل من بوده

بخدا اول فکر کردم به من فقط میگه بعد داشتم لباس میپوشیدم به اون یکی هم گفت صورتتو برگردون به دیوار ن ...

چطوری عزیزم؟جواب آزمایشات اومد به سلامتی؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
امروز رفتم مرکز سونو کردن میگن باردارم😢۲۲روزه دارم بوسرلین میزنم که برم انتقال.خدایا باورم نمیشه طب ...

واقعا😍😍😍

مبارک باشه

چه خبر شیرینی❤️❤️❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
سلام عزیزم خوبی ؟ دکتر رحمانی تو مطب سونو می کنند یا برای سونو می فرستن بیرون؟

سلام ممنون شما خوبید؟؟والله برای خانمای باردار نمیدونم ولی خودم که میرم خودش سونو میکنه.حالا شما ازمنشیشون بپرس بهت بگه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
2805
عزیزم ببخشید که نظر میدم من پستتونو خوندم چون شرایطمون شبیه همه منم مشکل ندارم همسرم آزواسپرمه دکتر ...

منم همین شرایط هستم ولی ایمنی و انعقادی رو کامل ننوشتن🤔 

خدایا شکرت
2801