2777
2789

اول هدفت چیه از این رشته ....

خیلی ها هنوز بیکارن ....

هیچی باید پیش دانشگاهی رو بگذرونی و بعد بدون کنکور وارد دانشگاه بشی ..باید اسپیکینگ و لیسنیگ خیلی قوی باشه وگرنه مثل من تو دانشگاه اذیت میشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول هدفت چیه از این رشته ....خیلی ها هنوز بیکارن ....هیچی باید پیش دانشگاهی رو بگذرونی و بعد بدون کن ...

فعلا هدفی ندارم اما خیلی علاقه ب زبان دارم تو دوران دبیرستانم زبانم خیلی خوب بود اما متاسفانه گیر یه مدیر بی عقل افتادم ک بجای اینکه از ادم مشاوره بگیرن و ازمون و بعد ادم رو بفرستن یه رشته ای درس بخونه ک ادم عمر و جونیش نره و علاقه داشته باشه

مدیره بی عقل گفت ک بیا کامپیوتر گفتم من زیاد علاقه ندارم گفت نه زبان دیگه بدرد نمیخوره هیچی الکی الکی ده سال از عمر و جونیم رفت کنکور هم قبول نشدم اونوقت اگه رفته بودم زبان الان کسی بودم برا خودم 

الان تو فامیلمون هر کی رو دارم میبینم داره ادامه تحصیل میده اصلا نمیگن اخلاقت چجوریه فقط ب مدرکت نگاه میکنن

2803
منم دقیقا شرایط شرایط تو رو دارم دیپلم کامپیوتر دارم و عاشق زبان

اخ واقعا چرا با ما اینجوری کردن الان واقعا اینترنت خیلی خوبه ک اومده قبلا خیلی بد بود ادم از هیچ جا خبر نداشت و دسترسی ب جایی نداشت