2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017454 بازدید | 682515 پست
عزیزم شیاف پروژسترون استفاده می کنی؟ من از بعد از انتقال دارم استفاده می کنم مثل شما ترشحات سبز دارم ...

هنوز نه، تا امشب آمپول پروژسترون دارم، از فردا شیاف پروژسترون دارم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
بله، صد در صد هیستروسکوپی بود و برگه اش هم دارم. آلمان انجام دادم

آهان پس ایران نبوده .شاید اونجا روشش فرق داشته باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال از شما بپرسم، جنین دو روز تازه انتقال دادید؟ یعنی دو روز بعد پانکچر براتون انتقال دادند؟ رو ...

نه عزیزم ۱۱ اردیبهشت تخمک کشی داشتم و ۲۲ تیر دو تا جنین رو برام انتقال دادن. روز ۱۴ پریودیم برام انتقال دادن

دوستانی که استرادیول کم دارن یا پیدا نمیکنن توی کرمانشاه شهر جوانرود هست من خودم کلی ازشون گرفتم، حتی اگه بجای دو میل، یه میل گیرتون اومد بخرین و دوزش رو دوبرابر کنید

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
میتونی زنگ بزنی به دکترت و بپرسی؟ این دردهایی که داری احتمالا اسپاسم هست شاید بهت قرص هیوسین بدند که ...

مطب دکترم فقط پیام جواب میدن دیروز پیام گذاشتم هنوز جواب ندادن

نه از امپول hcg استفاده نکردم فقط آمپول پروژسترون میزنم و کلگزان

2803
سلام عزیزم خوبی؟ ببین اون علائم درد که اصلا اهمیت نداره  ترشحات هم بهتره به دکترت بگی شاید لاز ...

نگران این بودم که خدایی نکرده جنین ها رو از دست داده باشم

الان روز سوم انتقالم هست، هنوز زوده برا علائم و شخصا اعتقادی به بی بی چک ندارم

سلام عزیزم خوبی؟ ببین اون علائم درد که اصلا اهمیت نداره  ترشحات هم بهتره به دکترت بگی شاید لاز ...

مرسی ممنون عزیزم خیلی خوبه که با حوصله و دقت جواب میدی. ان شاءالله عاقبت بخیر بشی

2804
سلام عزیزم منم ۲۱ هستم همسرم آزواسپرمه شما تا حالا انتقال دادید؟

بله منفی شدم متاسفانه😔

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
وای چقد سنت کمه 

ای خواهر کجا کمه. کمم باشه با این سن کلی انتظار داریم سنمون کمه ولی روحمون پیره . برام دعا کن💔

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
تازه دکترم میگفت آخر تیر برای بار دوم بیا هیسترو که ببینم چسبندگی برطرف شده یانه ولی دیگه ازش خواهش ...

مامان سوفی جان منم سه شنبه هیسترو دارم، با بیهوشی انجام میدن؟ من تو پریودی نیستم، بعد چند ساعت مرخص میشم؟ 

2805
عزیزم شیاف پروژسترون استفاده می کنی؟ من از بعد از انتقال دارم استفاده می کنم مثل شما ترشحات سبز دارم ...

دقیقاااااا منم انتقال قبلیم بعداز شیاف پروژسترون  همششش ترشح سبز داشتم..فکر میکردم عفونته 🙆

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
2801