2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم بله دکتر عارفی گفت چون سقط داشتی بهتر هیسترو بشی

به سلامتی. خوبه اتفاقا خیالت راحت میشه رحمت مشکل نداره. منم چند روز پیش با رزاقی هیسترو شدم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزيزم من گاهي اوقات شكمم سفت ميشه منظورم زير ناف هستش گاهي شل ميشه طبيعيه؟ از ديشب يكم پهلوهام درد م ...

چیکا جون برای منم همینه گاهی خیلی سفت میشه گاهی شل .فک میکنم طبیعی باشه

راستی آزمایش غربالگری دوم فقط ۷۸۰ شده؟سونو چنده؟

[QUOTE=193580466] به سلامتی. خوبه اتفاقا خیالت راحت میشه رحمت مشکل نداره. منم چند روز پیش با رزاقی ه ...

می خواست خراش بده برای انتقال. موقع عمل دید یه پولیپ کوچولو دارم دهانه رحمم و برداشتن.  و فهمیدن رحمم قوسی بوده و بالاش سپتوم داشته، تراشوندن تا عمقش زیادتر بشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم اول مطمین بشه که آندومتریوزه بعد دنبال عمل باشه. ببین ابن سینا کلینیک ویژه آندو داره میخو ...

مرسی. نه مطمعنه که مثانه بوده چندتا دکتر نظرشون همینه . دکتر آصف جاه ابن سیناس ؟باز خدارو شکر که عمل نداشتی . عمل اگه مثانه باشه سخته ؟

خدای من خدای معجزه هاست .