2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
منم امروز خیلی گریه کردم 😭 با شوهرم هم دعوا افتادم الکی 

واقعا شرایط پر استرسیه

همین که دو هفته باید خونه باشیم خودش سخته ، داروها همه هورمونی ، انتظار نتیجه که چی میشه ، ولی ماهنده من به خودم میگم باز خدا رو شکر به این مرحله رسیدیم خیلیا حسرت همین لحظه رو دارن سعی میکنم کتاب بخونم فیلم ببینم اهنگ گوش بدم ایشالا میگذرن 

ولی بنده خداها شوهرا 😁😁 خدا به دادشون برسه 

قرص دوفاسون داد روزی ۴ عدد و قرص استروژن بازم ۴ عدد و استرادول روزی ۲ عدد...داروهام با شما متفاوت نی ...

برای من قرص پردنیزولون شیاف پروژسترون ۴۰۰ روزی دو تا و قرص استرادیول روزی سه عدد دو میل گذاشت همراه با انوکساپارین ۴۰ 

از قبل اسپرین و مکمل هم داشتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به من فقط آمپول پروستروژن دادن یه روز در میون ..شیاف ندادن ....

قرص دوفاسون داد روزی ۴ عدد و قرص استروژن بازم ۴ عدد و استرادول روزی ۲ عدد...داروهام با شما متفاوت نیست ؟با اینکه هیچ مشکلی ندارم فقط مورفولوژی شوهرم صفره

منم امروز خیلی گریه کردم 😭 با شوهرم هم دعوا افتادم الکی  

منم دیشب کلی گریه کردم 😓 با خدا دردو دل کردمو گریه کردم یکمم که قبلش یعنی دیروز غروب گریه کردم کلا روز سختی رو دیروز سپری کردم خبرهای شوکه کننده هم داشتم 🥺

ماهنده جون فکر کنم داروها کلا هورمونامونو  قاطی پاتی کرده. از رفتارای دیروز خودم اصلا راضی نیستم کار خوبی نکردم اینهمه فشار و ناراحتی به خودم وارد کردم اونم اوایل انتقالم...

ولی چه کنم اصلا دست خودم نبود

خدا به خیر کنه ایشالله برای هممون.

من که از صمیم قلبم دلم میخواد شما باردار باشی خیلی دعاگوتم عزیزم ایشالله که هستی🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
تا حالا بی بی زدی؟

دیشب وسوسه شدم یه دونه زدم منفی بود برا من ۳ روزه ان جنینام 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها چرا باید دکتر برام ابن قرص رو قبلانتقال وبعد انتقال تجویز کنه ...خیلی فکرم درگیره اخه من اضطر ...

عزيزم اين قرص ايمني بدن رو كنترل ميكنه، كه بدن جنين رو پس نزنه. منم ايندفعه اين قرص رو دارم. من پردنيزولون ٥ هست اگه اشتباه نكنم

فقط خيلي مراقب كرونا باش و رعايت كن، معمولا ايمني افت ميكنه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خدارو شکر من همسرم مشکلیندارهخودم یه لوله ندارم یکیشم بسته اس حجم تخمدانمم کوچیکه یه بچه ام دارم ۳سا ...

عزیزم اینکه بار اول نتیجه بگیری یا نه فقط خواست خداست .هیچ گس نمیتونه تضمین بده حتما بار اول نتیجه میگیری اینجا هستن کسایی که فقط برا تعیین جنسیت اومدن تو این راه و بار اول مثبت نشدن. و خیلی هم داریم که با وجود مشکل بار اول مثبت شدن. باید ببینی خواست خدا چیه براتون. ان شاالله که بار اول مثبت میشین

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سمر جان من روز ۸ و ۹ لک دیدم فقط شیاف رو برام یدونه اضاف کردن

عزیزم شما جنینات چند روزه بودن؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍