2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم طبق جوابی که دوستان دادن انگار کسی متوجه نمیشه و بالای تخت هم نمیزنن و میتونیم بسپاریم که کسی نف ...

مرررسی عزیزم که یادت موند بهم اطلاع دادی 😇😇❤❤❤ انشالله که تو این چند ماه به خیر بگذرونیم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
امروز روز هشتم دستم خودم نیست واقعااا میگم میخندم ولی یه دفعه ای میرم تو فکرررر

وای عزیزم اصلا به علائم داشتن نیست خیالت راحت 

انشالله مامان شدی گلم ، یه ۵ روز دیگه صبر کن مشخص میشه ، میدونمم خیلی سخته 😑 

این روزا نمیگذره اصلا 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
وای عزیزم اصلا به علائم داشتن نیست خیالت راحت  انشالله مامان شدی گلم ، یه ۵ روز دیگه صبر کن مش ...

انشالا عزززیزم آزمایش برای ۱۷ روز برام نوشت تا اون موقع من نمیتونم برام دعا کنید با دست پر بگردم پیش مامانم دوست دارم شوهرم از ته دلش خوشحالش بشه بچه خیلی دوست داره

سلام من روز 14 انتقال با  جنین دو روزه بتام 2.3 شد.. منفی😭😭😭 دیگه هم نمیرم دکتر بنظرم همش چ ...

خواهر گلم دور و برتو ببین تو این گروه پر از کساییه که بارها انتقال دادن و مثبت نشدن. حالا یکبار تو مرکز شهر خودتون امتحان کردین. گلم هربار میکرو سی تا چهل درصد موفقیت داره. کسی مگه بهت گفته صد در صد. ببین عزیزم من اولش وقتی دیدم مرکزم خیلی اذیتم کرد کلی غصه خوردم ولی الان نشستم فک کردم گفتم حتی اگه منفی بشم با کوله باری از تجربه میرم تهران. تازه این فکر که شاید نیاز به هزینه ی اقامت نبود و تو شهر خودم مثبت میشدم رو دیگه نمیکنم. پس از تجربه هات درس بگیر و ادامه بده عزیزم. ببین چند نفر تو لین گروه هستن که حتی مرحله ی اول جنین نداشتن. شما وقتی جنین داری یعنی شانس داری. پس الکی غصه خوردن رو بزار کنار. قوی باش و یه برنامه ی استراحت برای خودت و شوهرت بریز. قشنگ سر فرصت یه رژیم عالی رو شروع کنین و یه پولی انشالله اومد دستتون به لطف خدا درمان رو ادامه بده گلم.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من بتام هیچه این یعنی تمام حالم اصلا خوب نیست اخه من ک همه ی تلاشمو کردم چرانتونستم ازشون مراقبت کنم ...

برات توصیح که دادم مورد لاله جون رو. بعدش هم اگه‌خدای نکرده منفی شد مگه تقصیر توئه؟ خب هر بار فقط ۴۰ درصد شانس بارداری هست.اگه‌منفی شدی خودت رو سرزنش نکن عزیزم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
[QUOTE=182317327]مهربانو جان منم به چند روز هست دهنم صبح زود که از خواب بلند میشم به جوری هست.خشک و ...

خاله منم الان حاملست سه ماهشه دقیقا همینطوره همش میگه دهنم تلخه مخصوصا بعد از غذا...به فال نیک بگیر انشاالله حامله ای عزیزم

@لی_لا1     @nazaniin۷۴     @bopo     بچه ها ببخشید نمیتونم جو ...

وااای عزیزم خداروشکرررر

چه عیدی خوبی گرفتی از خدا...خیلی بهت تبریک میگم دیدی الکی نگران بودی و خدا خودش مراقب نی نیت بود😊

انشاالله نامدار باشه و همیشه زیر سایه شما سلامت،،، بازم خداروشکر😍😘💋❤

خاله منم الان حاملست سه ماهشه دقیقا همینطوره همش میگه دهنم تلخه مخصوصا بعد از غذا...به فال نیک بگیر ...

وای نگو خدایاااا یعنی میشه ممنونم گلم انشالا به خاطر همین لحظه که خوشحالم کردی تو هم حاجت روا بشی 

سلام دوستان عزیزم من امروز زایمان کردم امیرعلیم با وزن ۲۷۴۰دنیا اومد .طبیعی زایمان کردم و زایمانم خیلی سخت بود بعدش به خاطر چسبندگی جفت مجبور به کورتاژ شدم همینو بگم که مرگو جلو چشمام دیدم