2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم الان که اضافه کردی فعلا ادامه بده و تا با دکترت مشورت نکردی کمش نکن چون افت پروژسترون بدون تجو ...

عزيزم اول واقعا ممنونتم براي اين تاپيك عاليت انشالله تنت هميشه سلامت باشه. بعدش اينكه هنوز شياف رو استفاده نكردم عزيزم روزي دوتا امپول پروژسترون ميزنم و دوتا استراديول ميخورم امروز درد پام بهتره لكه بيني هم ندارم بنظرت استفاده نكنم شياف رو؟

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام تورک آنا  جون.چه خوب اومدی. سال نو تو هم مبارک باشه.برامون خیلی دعا کن

فدات بشم عزیزم. لایق باشم همیشه به یادتونم. هر لحظه که شاهد شیرین زبونیای جگرگوشه هام هستم تجربه تک تک لحظه ها و ثانیه هاشو برای دوستای منتظرم از خدا میخوام..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم اول واقعا ممنونتم براي اين تاپيك عاليت انشالله تنت هميشه سلامت باشه. بعدش اينكه هنوز شياف رو ا ...

فدات عزیزم..... 

اینجا رو مدیون تک تک شما دوستان هستیم.....

من از شماها ممنونم که اینجا رو لایق میدونین و چراغش رو روشن نگه داشتین..... 

انشالله بشه خونه ای برای گپ در مورد شیطنت دردونه هامون.... 

عزیزم پس فعلا استفاده نکن اما اگه دیدی تکرار شد استفاده کن ولی شروع کردی دیگه سر خود کمش نکن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم اول واقعا ممنونتم براي اين تاپيك عاليت انشالله تنت هميشه سلامت باشه. بعدش اينكه هنوز شياف رو ا ...

کلا وقتی درد داریم اول باید ببینیم با استراحت خوب میشه یا نه اگه خوب شد که فبها نشد بعد میریم سراغ افزایش دز پروژسترون یا داروهای مناسب البته با مشاوره گرفتن از دکتری که زیر نظرش تحت درمانین چون ایشون هستن که در جریان شرایطتون هستن.... 

فدات عزیزم.....  اینجا رو مدیون تک تک شما دوستان هستیم..... من از شماها ممنونم که اینجا رو لا ...

زنده باشي مهربونم يه دنيا ممنون خدا دردونه هاتو برات حفظ كنه الهي😍برامون دعا كن ماهم اين مراحلو به خيرو خوشي بگذرونيم به اميدخدا

خداياشكرت....❤️ 
کلا وقتی درد داریم اول باید ببینیم با استراحت خوب میشه یا نه اگه خوب شد که فبها نشد بعد میریم سراغ ا ...

درسته عزيزم كلا ايا اين درد پا طبيعي هستش يا غير طبيعي؟ من از اول انتقال داشتم اين دردارو ديروز پاي چپم از بالا تا پايين درد بدي گرفت يهويي براي همين خيلي ترسيدم نكنه مشكلي باشه انشالله اين چندروز بگذره برم سونوي قلب باز يكم خيالم راحت تر ميشه

خداياشكرت....❤️ 
من روز ۱۲ انتقالم هست .دو روز اول و روز ۹ لک دیدم خیلی نگرانم .محتاجم به دعا

عزیزم نگران لگ نباشین..... 

من حتی خونریزی داشتم اما الان پرنسس نازم ۴ سالشم تموم کرده..... 

تو این شرایط مهمترین مساله کم کردن استرسه که بتونیم درست تصمیم بگیریم..... 

حتی دور از جون به خونریزی هم بیفتیم باید سعی کنیم خودمونو آروم کنیم..... 

استراحت مطلق و افزایش دز پروژسترون در این شرایط تنها کاریه که باید انجام بدیم..... 

غیر اون فقط گذر زمان رو برامون سخت‌تر میکنه..... 

درسته عزيزم كلا ايا اين درد پا طبيعي هستش يا غير طبيعي؟ من از اول انتقال داشتم اين دردارو ديروز پاي ...

بله عزیزم میتونه از عوارض دارو ها باشه من خودمم هفته اول انتقال کلکسیونر درد بودم هفته دوم کلا بدون درد..... 

بدن با بدن فرق داره..... 

بعضیا کلا درد نداشتن..... 

بعضیا هر دو هفته درد داشتن....

به واکنش بدن به داروها مرتبطه..... 

در ضمن معمولا دردی که با استراحت کمتر میشه جای نگرانی نداره..... 

اما بازم احتیاط حواستون به شرایطتون باشه هر موقع حس کردین که واقعا دردتون متفاوته با دکترت ن مشورت کنین..... 

بله عزیزم میتونه از عوارض دارو ها باشه من خودمم هفته اول انتقال کلکسیونر درد بودم هفته دوم کلا بدون ...

حتما عزيزم ممنونم كه با حوصله جواب دادي مهربونم❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
حتما عزيزم ممنونم كه با حوصله جواب دادي مهربونم❤️❤️❤️

فداتون.... 

کاش لایق بودم بیشتر در خدمتتون باشم ولی فعلا شرایط جوریه که خیلی فرصت نمیکنم سر بزنم.... 

بازم بتونم در خدمت باشم خیلی خوشحال میشم.... 

[QUOTE=182450010]عزیزم نگران لگ نباشین.....  من حتی خونریزی داشتم اما الان پرنسس نازم ۴ سالشم 

عزیزم خدا حفظش کنه برات.یعنی تو اون ۱۴ روز که منتظر جواب بودی هم لک داشتی؟

فداتون....  کاش لایق بودم بیشتر در خدمتتون باشم ولی فعلا شرایط جوریه که خیلی فرصت نمیکنم سر بز ...

همين كه همچين فضايي برامون ايجاد كردي كه ما راحت بتونيم صحبت كنيم و كلي دوست خوب پيدا كنيم كلي دعاي خير پشت سرت هستش❤️

خداياشكرت....❤️ 
[QUOTE=182450010]عزیزم نگران لگ نباشین.....  من حتی خونریزی داشتم اما الان پرنسس نازم ۴ سالشم&n ...

بله عزیزم من روز 10-11 یا 11-12 الان دقیق یادم نیست دو روز لک داشتم بعد شياف پروژسترون اضافه شد قطع شد..... 

اما بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم و تا غربالگری اول استراحت مطلق بودم و بعدش که هماتوم دفع شد دیگه لک بینی تموم شد. بعدشم به خاطر جفت پایین استراحت نسبی بودم. اما با وجود همه اینا به خیرگذشت.....