2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044811 بازدید | 684412 پست
نازيلاجون من ديشب بخاطر درد شديد پاي چپم به دكترم پيام دادم گفتش روزي يدونه شياف پروژسترون استفاده ك ...

سلام عزیزم ، مگه قبلش شیاف نداشتی ؟ 

ببین شیاف خیلی خوبه اگه درد داری و نگرانی بزار 

یه چند روز استفاده کن ، دردت که افتاد قطع کن ، ضرر نداره که ، فقط سر یه ساعت مشخص بزار 

نگران نباش عزیزم همه چیز داره خوب پیش میره 😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام عزیزم ، مگه قبلش شیاف نداشتی ؟  ببین شیاف خیلی خوبه اگه درد داری و نگرانی بزار  یه ...

نه گلي شياف نداشتم دكترم برام نوشته بود گفت هرموقع لك يا خونريزي داشتي استفاده كن الان فقط روزي دوتا امپول پروژسترون و دوتا استراديول ميخورم

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ، مگه قبلش شیاف نداشتی ؟  ببین شیاف خیلی خوبه اگه درد داری و نگرانی بزار  یه ...

عزیزم ایشون آمپول پروژسترون دارن. شیافم وقتی تو هفته پایین اضافه بشه یعنی دز پروژسترون رو بالا میبرن و قطع سر خودش تو هفته های پایین بدون مشورت دکتر میتونه ریسک داشته باشه چون تو این هفته ها میزان پروژسترون بدن در صورتی که بارداری اتفاق افتاده باشه انقدری بالا نیست که افت دز پروژسترون توسط بدن حس نشه..... 

افت پروژسترون عملا یه پیغامی برای شروع پریوده..... 

میزان هورمون پروژسترون وقتی انقدر بالا نیست کم کردنش برای کسی که میخواد بارداریشو حفظ کنه خوب نیست..... 

حتی دکترا برای کسی که پریودش به تاخیر افتاده و میخواد پریود بشه یه تک دز پروژسترون تجویز میکنن که بزنه و ادامه نده و این مثل شوک میمونه برای ارسال پیغام شروع پریودی و ریزش دیواره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام مامانا من امروز بیست هفتم تموم میشه پس چرا تکونای بچرو حس نمیکنم دارم دق میکنم آخرین سنو هم یک هفته پیش بود خدارو شکر همه چی خوب بود بچه اولمم نیست بگم دیر متوجه تکوناش بشم کسی بوده مثل من دیر بچش تموم خورده باشه هیچ مشکلی نبوده ؟؟

سلام مامانا من امروز بیست هفتم تموم میشه پس چرا تکونای بچرو حس نمیکنم دارم دق میکنم آخرین سنو هم یک ...

سلام عزیزم. بیست هفته برای تکونها همچینم دیر نیست که میتونه زودم باشه حتی برای شکم دوم.... 

بستگی به موقعیت جفتتم داره عزیزم.... 

اصلا نگران نباش عزیزم. مهم سونو هست که اوکی بوده..... 

من کلا وقتی همچین استرسی میگرفتم و دلم آروم نمیشد همسرم میگفت پاشو بریم سونو چون میدونم خیالت راحت نشه هی سناریو مینویسی..... 

اما بهت بگم این ناقلاهای من که بعد واریز قبض سونو همچین ملق میزدن بیا و ببین انگاری که باید اون پوله از جیبمون میرفت.... 

ناقلاها برا سونوگرافی کار میکردن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه گلي شياف نداشتم دكترم برام نوشته بود گفت هرموقع لك يا خونريزي داشتي استفاده كن الان فقط روزي دوتا ...

اووووه آمپول پروژسترون خیلی درد داره 

من به جاش دارم دوفاستون میخورم ، نتونستم آمپول تحمل کنم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ شیاف بزار از یبوست هم جلوگیری میکنه 😇 ببین من الان دوستام طبیعی باردار شدن از درد پا و درد پریودی همه اذیت میشن ،. ولی ماها حساس هستیم به خاطر ivf وگرنه طبیعیه این چیزا ، الکی استرس به خودت نده

سلام عزیزم. بیست هفته برای تکونها همچینم دیر نیست که میتونه زودم باشه حتی برای شکم دوم....  بس ...

ایشالا خدا بچه هاتو برات حفظ کنه بر عکس شوهر من میگه کم برو سنو خطر ناک برا بچه به من باشه هر هفته برم هر روز دوساعت به پهلو چپ دراز میکشم شاید تکونی نبضی حس کنم ولی تا حالاحرکت خاصی احساس نکردم 

عزیزم ایشون آمپول پروژسترون دارن. شیافم وقتی تو هفته پایین اضافه بشه یعنی دز پروژسترون رو بالا میبرن ...

عزیزم پیام چیکا جون یکبار بخونید ! 😑 گفتن دکترشون بهشون گفته که به خاطر درد پا یه شیاف پروژسترون هر شب بزارن ، من که براشون تجویز نکردم گلی 🥰 من فقط گفتم اگه دکتر گفته استفاده کن حتما ... چون مطمئنا ضرر نداره که گفته بزار 

اووووه آمپول پروژسترون خیلی درد داره  من به جاش دارم دوفاستون میخورم ، نتونستم آمپول تحمل کنم ...

دقیقا..... 

ماها به خاطر شرایطمون حساستریم.....

من کلا بارداری دومم که طبیعی بود شدت دردام و انقباضام در طول بارداریم بیشتر بود اما با همه اون اوصاف با یه بچه کوچیک که مدام بغلم بود و فرصت استراحت نداشتم بارداریم بدون هیچ مشکلی گذشت..... 

باید سعی کنیم به ترسی که همه وجودمونو گرفته غلبه کنیم.... 

میدونم گفتنش راحته اما به عنوان کسی که هر دو بارداریو تجربه کردم میتونم بگم بارداری ماهام مثل بارداری طبیعیه و اگه خود بارداری بدون مشکل باشه چه طبیعی چه با میکرو نیازی به حساسیت زیاد نیست..... 

نیاز به حساسیت یا استراحت خاصی باشه دکترا بهمون میگن..... 

عزیزم پیام چیکا جون یکبار بخونید ! 😑 گفتن دکترشون بهشون گفته که به خاطر درد پا یه شیاف پروژسترون هر ...

عزیزم میدونم. من تاکیدم رو قطع نکردن یهوییش بود!!!! 

پیغامم کلی برا همه دوستانه یعنی سعی میکنم وقتی توضیح میدم جوری بگم که هر کسی بعدا میاد پیغام رو میخونه بتونه طبق شرایطش و صد البته با مشورت با دکترش ازش در حد امکان استفاده کنه.... 

وگرنه شروعشو متوجه شدم که دکتر شون چی گفته و خودشونم دیگه شروع نکردن..... 

از تک تک شما دوستانم ممنونم که بیشتر از یه خواهر کنار هم هستین و برا همدیگه قوت قلبین. 

اووووه آمپول پروژسترون خیلی درد داره  من به جاش دارم دوفاستون میخورم ، نتونستم آمپول تحمل کنم ...

نميدونم شايد فعلا صبر كنم تا برم پيشش ببينم چه خبره😩

خداياشكرت....❤️ 
ایشالا خدا بچه هاتو برات حفظ کنه بر عکس شوهر من میگه کم برو سنو خطر ناک برا بچه به من باشه هر هفته ب ...

عزیزم اتفاقا همسرت کار خوبی میکنه اما چون همسر من اخلاق بدمو میدونه و میدونه وقتی چیزی رو مخم بره هیچ جوره آروم نمیگیرم تا خیالم راحت بشه برای اینکه استرس شرایط رو بدتر نکنه میگه بهتره بریم سونو تا الکی فکر و خیال خودخوری نکنی..... 

اما اگه بتونی خودتو آروم کنی بهتره که نری خصوصا تو این شرایط..... 

خودت خودتو بهتر میشناسی اما به عنوان کسی که دو بار باراداریو تجربه کردم بهت میتونم بگم بیشتر این کار و اداهای وروجکامون اینه که اسپانسورای خوبی برای مراجع درمانی هستن..... 

خخخخخخخ.... 

من خودم فقط انتهای هر دو بارداریم واقعا احساس کردم یه چیزایی هست و شرایط خاصه..... 

واقعا هم انگاری که دیگه میدونستم زمان ختم بارداری رسیده و وقت زایمان..... 

پس سعی کن تا حد امکان استرس‌های الکیو از خودت دور کنی..... 

نميدونم شايد فعلا صبر كنم تا برم پيشش ببينم چه خبره😩

عزیزم اگه آمپولهای پروژسترون اذیتت میکنن این نکات رو رعایت کنی خیلی تحملش بهتر میشه..... 

۱. از سر سوزن مخصوص تزریق عمیق عضلانی استفاده کنی خیلی بهتره

۲. تزریق آهسته یعنی حداقل ۳۰ ثانیه تا یه دقیقه طول بکشه.... 

۳. ۲۴ ساعت بعد تزریق کیسه آب گرم یا حوله گرم بذار. یعنی مثلا دیشب سمت راست تزریق کردی امشب سمت راحت حوله یا کیسه بذار..... 

۴. بلافاصله بعد تزریق میگن کمپرس سر خوبه اما من امتحان نکردم. فقط ۲۴ ساعت بعدش گرم کردم. 

رعایت همین ۳ نکته اول تا حد ممکن کمک میکنه.... 

یه نکته دیگه.... 

اگه برا کشیدن دارو از سرسوزنی استفاده کردی اگه قبل تزریق عوضش کنی و سر سوزن بلند رو استفاده کنی خیلی بهتره چون موقع کشیدن دارو کند نمیشه و تزریق کمتر اذیتت میکنه.... 

۱۰ تا استرادیول خیلی زیاده خدایش ، ویتامین هم سنگینه برای معده ... ببین فقط آب زیاد بخور که بدنت مقا ...

اره به معدم فشار اومده عزیزم اروز روز موعد پریودیمه دکتر روز ۲۰ برام انتقال داد درد پریودی میگیرم و ول میکنه نکنه میخوام پریود شم ؟بخدا استرس زیاد ندارم سرم خیلی گرمه دوستم پیشمه ولی از دیشب خیلی اذیتم

عزیزم اگه آمپولهای پروژسترون اذیتت میکنن این نکات رو رعایت کنی خیلی تحملش بهتر میشه.....  ۱. ا ...

ممنونم فداتشم همه اين نكاتو رعايت ميكنم فقط پشتم ديگه جاي خالي نداره😂😂روزي ده تا امپولم باشه ميزنم فقط همه چي خوب پيش بره. اميدوارم اين درد كمر و پريودي و درد پا طبيعي باشه 😢اينا يكم ذهنمو مشغول كردن 

خداياشكرت....❤️