2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684422 پست

من دفعه اولم بود ولی چقد داغون شدم ما پنج نفر بودیم روز انتقال هر چهار نفر مثبت سدن فقط من که از همه وضعیتم بهتر بود نگرفت واسم همش دکتر میگفت وضعبت رحم عالی کیفیت جنین عالی ولی نشد.

بخوام مرکز ناباروری برم چیکار کنم خیلی باید توی نوبت بمونم؟؟؟؟اخه یه شهر دیگم

عزیزم صبح ساعت هفتو نیم بری همون روز بهت نوبت میدن ورود که میکنی کنار بوفه اونجا نوبت میگیرن کد ملی میزنی ،گزینه ها رو انتخاب میکنی هر کدوم پز شده باشه یکی دیگه رو انتخاب میکنی، ی وقتی هم همه نوبتا پر شده باشه بری پذیرش بگی کاراتو راه میندازه اونجور نیستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گیسو دوستم‌میگفت تا ساعت ده شب بستریم‌کردن حالم بد شده . البته بیمارستان شریعتی بوده اینم بگم خییییی ...

نه من دوبار پانکچر کردم هردوبار هم خوب بودم .شاید دوستت هایپرشده. خیلی موارد اینجوری کمه

یا رب العالمین
کیزد چندتا مرکز داره؟کدومش دکتر افلاطونیان هست؟

دوتا یکی بیمارستان مادر یکی مرکز ناباروری نو صفائیه دولتی، تو صفایی ریسش افلاطونیان هست ویزیت نمیکنه گلی انتقال انجام میده برا منو بار دوم خودش انجام داد که نگرفت، تو بیمارستان مادر خودش ویزیت میکنه 

اره مادر ازاده، مرکز ناباروری دولتیه، کریم زاده هم من رفتم خوشم نیومد از نوع ویزیتش، دیگه نرفتم، باز ...

خب عزیزم چقد باید توی نوبت بمونم؟؟؟دو ماه دیگه باید بیام مادر واسه فریزام همونجا نوبت بگیرم واسه دو ماه بعدش میدن ؟

من دفعه اولم بود ولی چقد داغون شدم ما پنج نفر بودیم روز انتقال هر چهار نفر مثبت سدن فقط من که از همه ...

منم همینطور عزیزم همه انتقال هایی که  تا حالا داشتم همه چی خوب بوده ولی همش منفی میشه 😁😁😁

من دفعه اولم بود ولی چقد داغون شدم ما پنج نفر بودیم روز انتقال هر چهار نفر مثبت سدن فقط من که از همه ...

عزیزم من بخام از شرایط و سختی هام بگم ی کتاب میشه، منم بار دوم بلاست بودم جنینم بی بود افلاطونیان انتقال داد گفتم حتما میگیره ولی خب نگرفت، شیر سویا خوردم نشاسته خوردم ولی خب خدا نخاست منم کم نیاوردم 

خب عزیزم چقد باید توی نوبت بمونم؟؟؟دو ماه دیگه باید بیام مادر واسه فریزام همونجا نوبت بگیرم واسه دو ...

عزیزم اصلا تو نوبت نمیمونی که، نوبتاش روزانس، فقط طی روزای پریودت شاید بگن بری فلان روز پریود بیای