2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
ببین بستگی به جوابدهی بدن داره به نظرم ولی این مکمل ها هم بی تاثیر نیست ،من پانکچر دومم دو بسته اووا ...

انشالله که واسه منم تاثیر بذاره میخرمش اینجوری یکم خیالم راحتتره چون کیست آندومتریوز دارم اینقد استرس دارم میگم تمام تلاشمو کنم حداقل. حتما این یک ماه تا شروع سیکلم خوابمو دارم درست میکنم خیلی گلی مرسی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم برای انتقال نمیدونم ،من هر دو انتقالم فرش بود  ولی خوب میگن فرتیل سی ام خوبه که فکر کنم ...

کو کیوتن قرمز ؟؟؟ منم میخوام بگیرم‌چند نوع داره گیج شدم .

نمیدونم‌کدومو بگیرم که با همسرم استفاده کنم ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد عالی مهسا جان 😍😍 خب خدا رو شکر که شما مامان شدی گلم 😍😍😍 ممنون از انرژی مثبتت عزیزم ❤❤❤😘� ...

ایشالا خدا از دهنت بشنوه مامان بشم عزیزم😘

من تازه انتقال دادم این ماه 

ولی برخلاف بیشتر دوستان که معمولا تو پانکچر خیلی مشکل ندارن من تو اون مرحله گیر کرده بودم😖 تخمکام شروع به تقسیم سلولی نمیکردن بهم میگفتن باید یه کیت سفارش بدیم از خارج بیاد تازه با اون هم ۵۰ درصده احتمالش که برات جنینی تشکیل بشه.

انشالله که واسه منم تاثیر بذاره میخرمش اینجوری یکم خیالم راحتتره چون کیست آندومتریوز دارم اینقد استر ...

عزیزم اینجا شنیدم که آب هویج برای همسرامون خوبه . من تنبلیم میاد هر روز بگیرم . میخوام هویجو بدم که هر روز بخوره

خدای من خدای معجزه هاست . 
ممنون لیلا جان  ، فعلا که  تا روز ۱۵ انتقال از این آمپولا دارم  اگر خدا خواست و مثبت ...

منم فاز منفی گرفتم☹☹☹😭😭😭

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چی بگم عزیزم ... یعنی من هر سری یه بساطی دارم واقعا خسته شدم اینهمه سونو رفتم برای چی؟ خب مشکلی  ...

راستی معده درد بیچاره ام کرده. خیلی خیلی اذیتم. ورم هم پام و دستام داره. نفسم هم بالا نمیاد. شبا نمیتونم بخوابم. تو خوبی؟ مشکلی نداری؟ 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چیکا جون لطفا یکم‌ از شرایط کلیت بگو ذخیرت چند بود چندتا تخمک داشتی  @چیکا1    

عزيزم من پلي كيستيك بودم دكترم ازمايش ذخيره ننوشت من ٢٧ تا تخمك داشتم ٢٤ تاش خوب بودن ١٧ تا جنين داشتم

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم اینجا شنیدم که آب هویج برای همسرامون خوبه . من تنبلیم میاد هر روز بگیرم . میخوام هویجو بدم که ...

آره شنیدم آب هویج واسه تحرک خوبه من یه مدت خیلی بهش میدادم ولی خب تغییری نکردم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ایشالا خدا از دهنت بشنوه مامان بشم عزیزم😘 من تازه انتقال دادم این ماه  ولی برخلاف بیشتر دوست ...

به سلامتی باشه مهسا جانم😍😍😍 

دیگه ان شاءالله مامان هستی گلم 😍😍😍

روز چندم انتقالت هستی عزیزم؟  جنین چند روزه انتقال دادی  ؟

من شنبه  دوتا بلاست انتقال دادم 

راستی معده درد بیچاره ام کرده. خیلی خیلی اذیتم. ورم هم پام و دستام داره. نفسم هم بالا نمیاد. شبا نمی ...

فشارت رو چک کردی؟ من دو هفتست فشارم بالا رفته، تا 15-16 میره مخصوصا وقتی میرم مطب، تا دیروز روزی یه قرص فشار میخوردم الان دوتا، دکترم میخواست بستریم کنه قبول نکردم چون روحیه م خیلی داغونه

ولی آز دفع پروتئین دادم خداروشکر نداشتم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
به سلامتی باشه مهسا جانم😍😍😍  دیگه ان شاءالله مامان هستی گلم 😍😍😍 روز چندم انتقالت هستی ع ...

قربونت عزیزم ان شا الله که شما هم این ماه مامان میشی دیگه از این دردسرای ای وی اف خلاص میشی

من دارم وارد روز ۱۱ میشم😁 ۲ تا بلاست و یه ۳ روزه انتقال دادن روز ۶ یه بی بی زدم منفی بود شنبه میرم آزمایش راستش تقریبا امیدی ندارم ولی بازم توکل بر خدا