2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044740 بازدید | 684407 پست
شادن جون سلام. خوبی؟ عزیزم نگران نباش، نمیشه که یهو مشکل پیدا کرده باشه نی نی. شاید ریزه کلا. دلیل ن ...

چی بگم عزیزم ... یعنی من هر سری یه بساطی دارم واقعا خسته شدم اینهمه سونو رفتم برای چی؟ خب مشکلی  ام باشه باید مشخص بشه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم عزیزم خیلی سخته باز خداروشکر کن که تخمک داری میتونی جنینای زیادی داشته باشی و انتقال بدی من خ ...

ممنونم ایشالا خدا جواب دل مهربونت رو بده که بهم امید میدی عزیزم اگه خدا بخواد یه تخمک و ی جنین هم کافیه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
فدات عزیزم ،ببین مهمترین ترکیبات اووابوست اینوزیتول و فولات و ملاتونین (هورمون خواب ) هست ،کیوتن هم ...

نه خوابم که اصلا شبا خیلی سخت میخوابم. شما هم خوردی پس راضی بودی تاثیری داشت روی تخمکات؟ میگم این همه خرج کردم اینم بخرم که بعدش خیالم راحت باشه کم کاری نکردم شنیدم خیلیا اینوفولیک و اوبووست رو با هم مصرف کردن و راضی بودن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم امیدت به خدا باشه ایشالا این دفعه مثبتی به منم بار اول پانکچر گفتن جز ۱ درصد ای وی افی ها هست ...

چقد عالی مهسا جان 😍😍

خب خدا رو شکر که شما مامان شدی گلم 😍😍😍

ممنون از انرژی مثبتت عزیزم ❤❤❤😘😘😘

ممنون لیلا جان  ، فعلا که  تا روز ۱۵ انتقال از این آمپولا دارم  اگر خدا خواست و مثبت ...

مهلا جونم نزن این حرف رو. ایشالا شمام سر سفره هفت سین فرشته تو دلت داری

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه خوابم که اصلا شبا خیلی سخت میخوابم. شما هم خوردی پس راضی بودی تاثیری داشت روی تخمکات؟ میگم این هم ...

ببین بستگی به جوابدهی بدن داره به نظرم ولی این مکمل ها هم بی تاثیر نیست ،من پانکچر دومم دو بسته اووابوست و ۴ بسته اینو فولیک مصرف کردم ،با داروی خارجی ۷ تا تخمک داشتم که ۶ تا رو لقاح دادن سیکلمم کوتاه بود 

ولی پانکچر سوم استفاده نکردم به جاش از ۳ ماه قبل همانهایی که برات نوشتم خوردم که با داروی ایرانی ۹ تخمک داشتم و سیکلمم بلند بود 

سعی کن خوابت رو تنظیم کنی چون میگن عامل خیییلی مهمی هست برای کیفیت تخمک 

به نظر من اگر میتونی هزینه ش رو بدی تهیه کن چون خیلییی ها راضی بودن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گلی کدومش بهتره برای قبل انتقال ؟

عزیزم برای انتقال نمیدونم ،من هر دو انتقالم فرش بود 

ولی خوب میگن فرتیل سی ام خوبه که فکر کنم گرون باشه 

من خودم میخوام کیوتن و ویتامین ای بخورم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...