2777
2789
عنوان

شروع صفر برای کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 30 پست
100رو بزار توی امتخانات نهاییاونارو بالای 19بشیکنکورو 30 هم بزنی رتبت زیر5000هزار میاد

برای پرستاری آزاد رتبه چقدر باید بشه؟

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله منم میخوام کنکور تجربی بدم چون نهایی ها ۶۰ درصد تاثیر داره فعلا از نهایی ها شروع کن بلاخره اصلا ...

باید حتما نهایی تجربی امتحان بدم؟

نمیشه با همون دیپلم انسانی؟

پرسیدم گفتن میشه

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری
بله منم میخوام کنکور تجربی بدم چون نهایی ها ۶۰ درصد تاثیر داره فعلا از نهایی ها شروع کن بلاخره اصلا ...

اصلا همچین اشتباهی نکن پارسال منم همینطور فکر میکردم هردوتارو باید باهم پیش ببری حتما وگرنه ضرر کردی 

زیر 20خیلی راحت میتونی بیاریبا روزی 8.9 ساعتولی گفتمسع کن امتحانات نهاییتو خوب بدی همین کافیه..خیلی ...

باید حتما نهایی تجربی امتحان بدم؟

با دیپلم انسانی که پارسال گرفتم نمیشه؟

پرسیدم بهم گفتن میتونم

دوستای عزیزی که میگین ۳۰هم بزنی قبولی کنکور دادین تاحالا؟ ۳۰زدن مگه الکیه طرف واسه دو درصد ماها خودشو میکشه تا بیاره صدتونو باید رو هردوتا بزارین اتفاقا امتخانات نهایی مخصوصا زیست پارسال دقیقا کنکوری طراحی شده بود یعنی کنکور و تشریحی کرده بودن بیش از حد سخت بود به هیچ وجه فکر نکن امتخان نهایی سادست که اگه ساده بود همچین فاجه ای نبود همه میخان امتخانا لغو بشن شما میگین سادست؟ اتفاقا اول تخصصی بخون اونم کنکوری کنارش بخون واسه نهایی چون هنوز تکلیف نهاییادمشخص نیست که امسال تا چه حد تو کنکور میاد 

راهنمایی میکنی چطور؟

درسای تخصصی و میخونی که اونم اولای صبح شروع کنی که سرحال باشی 

دیگه وقتی برنامه تخصصیا تموم شد کنارش یه روز ادبیات بخون یه روز عربی یه روز زبان یا مثلا دوتا کتاب عمومی و هر شب یخون اونم با فرمول بیشت پیش برین 

باید حتما نهایی تجربی امتحان بدم؟نمیشه با همون دیپلم انسانی؟پرسیدم گفتن میشه

باید برای کنکور تجربی متاسفانه ایجاد سوابق تحصیلی کنی اونم چون یازدهم هم تاثیر داره هم تخصصی تجربی یازدهم هم دوازدهم

کاربر خاموشی که روشن شد.
درسای تخصصی و میخونی که اونم اولای صبح شروع کنی که سرحال باشی دیگه وقتی برنامه تخصصیا تموم شد کنارش ...

اگه یه روز درمیون دوتا تخصصی مثل فیزیک زیست و روز بعد شیمی ریاضی بخونم ایراد داره؟

کاربر خاموشی که روشن شد.
اگه یه روز درمیون دوتا تخصصی مثل فیزیک زیست و روز بعد شیمی ریاضی بخونم ایراد داره؟

آره زیست هرروز باید بخونی و همینطور شیمی ولی فیزیک و ریاضی مثلا یه روز فیزیک یه روز ریاضی چون فیزیک و ریاضی کنار هم تو یه روز خسته کنندست ولی زیست هرروز هرروز باید بخونین