2777
2789
سلام دوستان من یک سوال دارم خواهش دارم خواهرانه کمکم کنید
من یک خواستکار دارم که ایشون کرد ایلام هستند البته خودش الان اونجا نیست
من میخواستم بیشتر در مورد کردای ایلام بدونم میدزنم که نمیشه تعمیم داد و هر جایی خوب و بد داره اما خواهشا کمک کنید از خصوصیات کلیشون و رفتارشون با عروس و....اینم بگم که من خودم بچه تهرانم
ممنون میشم کمکم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همسر من کرد ایلام اما اونجا بدنیا نیومده و بزرگ نشده اما خوب اصالتا اونجایی خانواده همسرمن که فوقالعاده هستن من ادمهایی مثل اونا هیجا ندیدم....ولی خوب این دلیل نمیشه که همه خوب باشن باید هرکس رو با توجه به خاوناده و فرهنگ خودش بسنجی
ممنون یونا جونم از راهنماییت.....ولی این آقا هم اونجا متولد شده هم بزرگ شده تا اینکه بره دانشگاه اونجا بوده الان کل خانوادش اونجان...میدونید تقریبا همه شرایط من و داره...ولی من نگران دو چیزم یکی تفاوت فرهنگی...یکیم اینکه نه سال از من بزرگتره....خیلی دو دلم...از طرفی پسر خوبی و تحصیل کرده و مودبی...
میدونید شیما جون اینا مهم نیست بالاخره آدم با هر شهری وصلت کنه طبیعیه که هر وقت فامیلا بخوان بیان تهران میان خونه آدم.....چیزی از خصوصیات کلیشون این که مردای کرد چقدر وابسته خانواده یا مامانیاند....چقدر زندوستندو....دست و دلبازن یاو...آخه میدونی آدم اسم کردا که مید فکر میکنه خیلی زورمندن...و...چیزای دیگه
که خصوصیات کلیشون و نشون میده را میخوام بدونم
سلام نوشین جان من همسرم کرد ایلامه

اونجا به دنیا اومده و بزرگ شده و الان 4 ماهه ازدواج کردیم

حدوده 1 سال اومده تهران

دقیقا چی میخوای بدونی گلم ؟

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
ببین آدمهای خیلی ساده هستن

خیلی چیزایی که تو تهران هست براشون تعجب میاره

روابط بین دختر و پسر این آرایشا و مدل موهای متفاوت

...

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
شوهره من اصلا آدم بسته ای نیست

خانوادش حجاب دارن ولی حجابشون به درد عمشون میخوره ولی همشون روسری سرشونه همیشه

ولی من حجاب ندارم و آرایش به اندازه میکنم

ببین بزار یه جوری برات بگم یه مقدار دهاتی هستن و اینو راحت میگم

چون ایلام یه شهر خیلی کوچیکه و اصلا شیک نیست

ولی مردم خون گرمی دارن

مهمون نوازن

کلا یه نصیحت بهت میکنم گلم :

با کرد جماعت زندگی یکم سخته چون

تا زمانی که باهاشون خوبی باهات خوبن و همه چی اوکی هستش

ولی زمانی که ازت کینه به دل بگیرن دیگه تمومه

نوشین جان یه چیز دیگه هم هست همشون کردی صحبت میکنن چه بخوای چه نخوای تو جمعشون تنهایی مگرنه سعی کنی یاد بگیری که من تو این 4 سال که با شوهرم بودم یاد نگرفتم

خیلی از رسمارو ندارن شاید فقط برات عیدی بیارن اونم عید نورورز

اگه رسم دارین حتما قبلش باید به شوهرت بگی هر دفعه