2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684422 پست
منم به شوهرم یاد دادم برام امشب زد ببین امپولو باز کن و بهم وصل کن با کاغذش شیشه رو بشکون که دستت ز ...

ممنون بله متوجه شدم تونت زدم یه فیلم هم دیدم.یعنی دقیق تقسیم بشه اگه یذره اینورتراینا بشه خطر داره؟

غیر از باس ن کجا دیگه میشه عضلانی زد؟تو رون درش بیشتره؟یوقت مجبور شدم خودم بزنم

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو تا با هم نیم میشه. دو تا رو خوردم. زیاده؟آخه سه تا بسته نوشته فک کردم دو تا رو باید بخورم😑 آخه ج ...

والله  بت من تاکید کرد یکی همون روزی یکی و بخور احتمالا هایپر شدی که بهت داده عوارضشو کم میکنه والله خدا خیرش بده این بار خیلی دردم کم بود

حتما عزیز دلم. ممنونم🥰

عزیزم‌انشالله‌خداقبول‌کنه

گلم‌چندتابایدبفرستیم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
والله  بت من تاکید کرد یکی همون روزی یکی و بخور احتمالا هایپر شدی که بهت داده عوارضشو کم میکنه ...

من اشتباه کردم دو تا رو با هم خوردم. یهو ترشحاتم بالا رفت. این به من نگفت تا بعد سیکل باید بخورم. ممکنه تخمک ها آزاد شده باشن. تنم داره میلرزه الان نگاه کردم دیدم باید یکی  میخوردم و نه یک بسته😑😑

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من اشتباه کردم دو تا رو با هم خوردم. یهو ترشحاتم بالا رفت. این به من نگفت تا بعد سیکل باید بخورم. مم ...

استرس ک بدتره. فک نمی کنم  با  یه بار مشکلی پیش بیاد عزیزم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم چند تا تخمک داشتی؟ چه داروهایی داد بهت برای پانکچر رزاقی؟ چه دوزی در روز؟ 

هنوز پانکچر نکردم مهگل جان. ولی گفت ۶ تا فولیکول دارم که احتمالا چهارتاش بالغ میشه تا دوشنبه. داروهامم پی دی هوموگ و سینال اف و ستروتاید بود. دوزش خیلی بالاتر بود این دفعه. نصف سیکل ۳۷۵ واحد پی دی هوموگ و باقی سیکل ۳۵۷واحد سینال اف هم اضافه شد. دفعه قبل روزی ۳۰۰ واحد داشتم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
هنوز پانکچر نکردم مهگل جان. ولی گفت ۶ تا فولیکول دارم که احتمالا چهارتاش بالغ میشه تا دوشنبه. داروها ...

خوبه عزیزم انشاءالله هر 6تاش برات جنین بشه ذخیره چنده؟؟ منم دارم امپول میزنم 5پریودی هستم تازه 

استرس ک بدتره. فک نمی کنم  با  یه بار مشکلی پیش بیاد عزیزم.

نمیدونم عزیزم‌. نمیدونم😔 باورت میشه تو اینجا پرسیدم از ماما هم پرسیدم هیچ کس جواب نداد. اشتباه کردم 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من هنوز یکم هست بهم گفتن خیلی رعایت کنم تخمکام زیاده بوده.فعلا دوغ گرفتم شورش کردم میخورم. من انگار ...

اره دقيقا منم انگار معدم از تو بزرگ شده و سفت شده، منم ميخورم،دارو چي ميخوري؟ببخشيدا سوالام زياد شد

اره دقيقا منم انگار معدم از تو بزرگ شده و سفت شده، منم ميخورم،دارو چي ميخوري؟ببخشيدا سوالام زياد شد

دارو نداد ولی فکر کنم تو بیمارستان تو سرم یچیزایی ریختن.

الان فقط امپول پروژسترون دارم

یا رب العالمین