2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
وای آره به خدا تمام وجودم استرسه چون من کلا آدم استرسیم با این اتفاق بدتر هم شده خیلی خوبه که اینقد ...

عزیزم هرچی توکلت بخدا بیشتر باشه استرست کمتر میشه فقط همه چی را به خودش بسپار درست میشه

سلام دکترم عوض کردم پیش نقاب رفتم گفت بعد تخمک کشی هیسترو شو

میگم اهوازیا اینجا زیادیم کاش راهی بود آمار میگرفتم اوضاع کدوم دکتر بهتره چکار میکنه دارو چی میده ....روز انتقال چطور عمل میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هرچی توکلت بخدا بیشتر باشه استرست کمتر میشه فقط همه چی را به خودش بسپار درست میشه

آره واقعا وقتی میگم همه چی رو میسپارم به خودش خیلی آرامشم بیشتره. ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خدا نی نی تو حفظ کنه عزیزم ان شاا... دوباره مامان میشی عزیزم

عزیزم شما زیر نظر کدوم دکترید؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم ممنونم. انشالله که خدا بهت آرامش بده برات دعا میکنم. عزیزم بازم خدا رو شکر میگی همسرت خیلی خوب ...

عزیزم انشا ا... تو این مسیرت و با اولین اقدامت صاحب نی نی ناز میشی و یه کمی از رنجهایی که کشیدی رو فراموش می کنی عزیزم.مرسی دوستم از این که امروز هوای منو تو تنهایی من داشتی

ان شاالله که اینطوره بعضی وقتا خفیفه بعضی وقتام بیشتر میشه نگرانم میکنه ان شاالله شمام خیلی زود مثب ...

اره عزیزم نگران نباش،الان این علامتابرن والابخدابیشترناراحت میشی ببین کی بهت گفتم خواهر،بعدمیای میگی علامت ندارم بچه هانگرانم یعنی نی نیادارن توشکمم رشدمیکنن؟بخداایناروهمه رواینجاشنیدمامیگم،ممنون ازدعات خواهری بابت دعات،قسمت همه منتظراایشالا

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم کجا برم.من سه ساله میام تو این تایپیک.شما دوستای مجازیم از بی بی چک مثبت من خبر دارین ولی ماما ...

عزیزم الهی بسلامت به دنیا بیان..برای منم دعاکن عزیزم با انتقال دومم مامان بشم....تنها کسایی ک میتونن مارو درک کنن خود ماها هستیم چون همدرد هم هستیم هیچکس‌نیمتونه درد ماهارو بدونه..چ استرس و فشاری روی ماها هست..الهی روزی همه بچه های تاپیک

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم کجا برم.من سه ساله میام تو این تایپیک.شما دوستای مجازیم از بی بی چک مثبت من خبر دارین ولی ماما ...

عزیزم چقد قشنگ نوشتی چقد ب دلم نشست انشاا... خدانی نی هاتو حفظ کن مهربون

عزیزم انشا ا... تو این مسیرت و با اولین اقدامت صاحب نی نی ناز میشی و یه کمی از رنجهایی که کشیدی رو ف ...

فدات شم عزیزم انشالله. شما هم یکی دو ماه به خودت استراحت بده هم روحی هم بدنی دوباره برو شروع کن انشالله که این بار میشه و مطمینم که میشه. قربونت برم خودتو مشغول کن که کمتر ناراحت بشی😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستان کیا با دکتر نقاب یا فرحناد یا سالمی یا مسیحی هستن تو اهواز ؟؟ خودم فرحناد بودم سالمی هم بودم& ...

من‌پیش مرمضی هستم عزیزم...سالمی چطور بود؟ ذاکرحسینی‌هم‌خوبه

والا ما حضوری رفتیم با نامه .همون روز بین مریض ویزیت کرد ولی دیروقت.من مطب ۴راه میکاییل بغل داروخونه ...

اره درسته یجاتونت همین بقل داروخونه روادرس داده،یجاگلباغ نماز،ممنونم ثمین جون 🙏🏻🙏🏻

ااا پس داشتی شمام یعنی منم داشتم دکتر عابدی ندیده اخه یه پلیپ در اورد ک گفتن بر اثر داروهای پانکچر ب ...

والامن خودم تونت سرچ کرده بودم زده بودمادرزادیه معمولا،یه چیزیه که بالای رحم رشدمیکنه باعث میشه فضای رحم ب دوقسمت تبدیل بشه وجابرای رشدبچه نباشه،رحم دوشاخ فرقداره باسپتوما،من ک پانکچرنشدم که بگم علتش اونه،احتمالاهمون مادرزادیه برای من