2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
توم هنوز اسپرین می خوری دکتر به من گفت تا ۳۴ هفته بخورم بعد قطع می کنه

من برای انتقال میخوردم که بعد منفی شدن نخوردم تا اینکه ازمایش غربالگری اوام دکتر دید گفتش که فشار رگهای رحمم زیاده باید روزی یکی تا حداقل ۳۲هفته بخورم از ۱۳هفته دارم میخورم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله دیگه امید به خدا به رو خام میخورم اشکالی داره آب نارگیل هم میخورم بیشتر دراز کشیدم وهردف ...

فکر کنم بپزیش بهتر باشه 

میگم عمق رحم رو با چی اندازه گرفت درد داشت ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
پس نیاز میشه درسته ؟ من نمیدونستم بگیرم یا نه

فکز کنم نیاز باشه حالا بگیری ضرر نداره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مبارک فسقلی باشه عزیزم ...منم خیلی خرید کردم حالا خاله هامو مامان بزرگمم میخوان بخرن گفتم که بهشون ب ...

قربونت عزیزم😙😙😙

چقدر خوب، آره حتما بگو سایز بزرگتر بگیرن دو سال اینا. البته اگه خودت نگرفتی

راستش من خودم نرفتم خواهرم برام از تهران همه رو خریده فرستاده، سایز صفر میشه صفر تا سه ماه؟ 6 دست، کلا هرسایزش 5-6 تاست

شیشه شیرو پستونک دوتا بود هرکدوم، مارک چیکو. ارتودنسی نمیدونم چجوریه😶😶😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت عزیزم😙😙😙 چقدر خوب، آره حتما بگو سایز بزرگتر بگیرن دو سال اینا. البته اگه خودت نگرفتی راس ...

نه خودم همه رو سایز کوچیک گرفتم  ۰ فقط سه دست گرفتم چون زود کوچیک میشه ...۱هم ۵دست ...بقیشم ۶تا۹ماه خریدم معمولا اگه بچه تپلی باشه لباس ۶ماه تو۴ماهگی اندازش میشه پسرم که تپلی بود حسابی ...به اونامیگم  یکسال به بالابگیرن ...من هنوز شیشه نگرفتم منتظرم دم عید دوستم میاد آلمانه ازاونجا اگه روم بشه بهش بگم اونت بگیره بیاره برام، ارتودنسی میگن سر شیسه اش مثل سینه‌مادره بچه وقتی میخوره حس میکنه سینه مادره ...

آره درست میگی. سیزده سال منتظر این فرشته کوچولو بودم. نه اضافه هیچوقت نداشتم، همیشه تلاش میکردم چاق ...

خدا رحمتشون کنه❤

منم خیلی کسی رو ندارم راستش ولی دوتا دوست خیلی صمیمی دارم میدونم هوامو دارن البته خانواده ی شوهرمم خوبن خداروشکر ولی خب خیلی شرایطشو ندارن بتونن بیان پیشم

ولی اینقدر سختی کشیدم تا باردار شدم همش میگم نکنه با طبیعی به بلایی سر خودم یا دور از جون نی نیم بیاد بخاطر همین میخوام سزارین کنم

لی لا جون خداروشکر اینقدر شوهر خوب و بادرکی داری به نظرم همینکه شوهرت هواتو داشته باشه کافیه چون خیلی دوره ی طولانی نیستش ده روز اولش کمکی مهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره درست میگی. سیزده سال منتظر این فرشته کوچولو بودم. نه اضافه هیچوقت نداشتم، همیشه تلاش میکردم چاق ...

عزیزم خدا بیامرزه مادرتونو ...لیلا جون اگه  دکترت خوب باشه زود سرپامیشی من بعد ۵روز اول خودم همه کارامو میکردم اگه همسرت کمکت میکنه خیلی خوبه ولی یکی دوروز اول یکی باشه که تجربه داشته باشه پیشت خیلی خوبه بالاخره ناف نوزاد هست گریه هاش هست که ادم یهو دست وپاشو گم میکنه میترسه 

نه خودم همه رو سایز کوچیک گرفتم  ۰ فقط سه دست گرفتم چون زود کوچیک میشه ...۱هم ۵دست ...بقیشم ۶تا ...

میدونی من اگه خودم میرفتم خرید سایز صفر واقعا کم میگرفتم به قول شوهرم بیشتر اندازه ی عروسک میشه تا بچه😅 به نظرم سایز 2 به بالا رو باید زیاد گرفت

چقدر جالبه این ارتودنسی، فقط همون مارک اونت داره ازشون؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم خدا بیامرزه مادرتونو ...لیلا جون اگه  دکترت خوب باشه زود سرپامیشی من بعد ۵روز اول خودم هم ...

ببخشید نازنین جون حواسم نبود، لباسای جوجتم مبارکش باشه انشاالله به خوشی تنش کنی😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40