2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684412 پست
سلام عزیزم، قربونت خوبم، پسرمم خوبه خداروشکر😍 شما خوبی؟ آخرین سونویی که برام تاریخ زده آنومالی بود ...

مبارک فسقلی باشه عزیزم ...منم خیلی خرید کردم حالا خاله هامو مامان بزرگمم میخوان بخرن گفتم که بهشون بگم سایز بزرگ بگیرن حیفه یهو کوچیک میشن ...چند دست سایز صفر ویک گرفتی ؟ شیشه شیر وپستونک چی ؟ ارتودنسی گرفتی ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل اصلی که از همسرمه که باعث میکرو شده با اون تحرک صفر و مرفولوژی افتضاحش.والا همه دکترایی که رفتم ...

بله درسته اما چون جنین خوب تشکیل میشه ولی منفی میشه کاش یه چکاپ کلی از نظر ژنتیک ایمنی و رحم انجام بدی 

مثل دوستمون سلما که باعکس رنگی مجدد مشخص شد سپتوم داره

خب پس اضافه نداشتی من همینجوری 8-9 کیلو اضافه داشتم شایدم بیشتر عزیزم، فقط به خودتو جوجه ی تو دلت ف ...

آره درست میگی. سیزده سال منتظر این فرشته کوچولو بودم. نه اضافه هیچوقت نداشتم، همیشه تلاش میکردم چاق شم اما نمیشد! راستش به طبیعی فکر میکنم چون بعد زایمان دست تنهام، مادرم که سالهاست به رحمت خدا رفته    خواهرام هم هر کدوم زندگی خودشونو دارن. از طرف همسرم هم اولا کسی نیست که بخوام روش حساب کنم دوما دوست هم ندارم زیر منت کسی برم. اما همسرم میگه خودتو اذیت نکن سزارین کن، میگه تحمل اونهمه درد رو نداری. آخه دیگه پری هام رو دیده چه شکلی میشدم. میگه خودم همه کار برات میکنم تا سرپا شی. 

راستش دلگیرم و دلتنگ. حال روحیم خیلی اوکی نیست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستانی ک تواین دوازده روز اذیتتون کردم بیبی چکم منفی شد

عزيزم دارو هات رو ادامه بده تا روزي كه برات آزمايش نوشتن 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

به خدا گلی منم نمیدونم، شاید پولیپ جدیده به شکل سپتوم  آخه تو هیسترو دیگه همه چیز مشخص میشه&nb ...

نه عزیزم لاپرا تا حالا انجام ندادم فقط هیسترو کردم ک گفت پلیپ داشتی بر اثر دارو های پانکچر ک برداشتم، عکس رنگی هم ک ۴ سال پیش تو رویان بدون بیهوشی انداختم انقدررر درد داشتم و خودمو جمع کردم ک میگم نکنه نتونستن درست تشخیص بدن فقط گفتن التهاب لوله چپ هیچ حرفی از سپتوم نبود ، ۲ بار هم ک با ivf بتام رفت بالا افت کرد و ۱ بار هم طبیعی بتام رفت بالا و افت کرد، ک تمام ازمایش های ایمنی و انعقادی کاریوتایپ هم سالم بود میگم احتمال داره همین سپتوم باعث افت بتا من شده باشه؟ اخه نوشتن تو گوگل ک سپتوم جلو لانه گزینی درست جنین میگیره

گندم نمیتونم صبرکنم میخوای برم تیتربتا

مي فهمم سخته ولي به نظر من صبر كن تا روزي كه برات نوشتن 

شايد الان بتا كمه هنوز اونم خودش باعث نگرانيه 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

شوهرم  واریکوسل داشت یکماهه عمل کرده برا بار دوم.حالا برم مام فردا وقت دارم ببینم چی میشه

به سلامتی ایشالله که خیره 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

دوستان من امروز مركز مام رفتم براي شروع دوره انتقال. 

عكس رنگي رو نشون دكتر عليرضايي دادم كه يك دفعه ديدم دكتر نصر داره از اون سمت رد ميشه و به دكتر عليرضايي گفتم ممكنه عكس رنگي رو نشون دكتر نصر هم بديد گفت حتما ايرادي نداره. 

دكتر نصر خودشون اومدن داخل اتاق و قشنگ اوضيح دادن گفتم شايد به درده بعضي از دوستان هم بخوره. 

من لوله سمت چپم هيدرو هستش ترسيدم كه نكنه عفونت وارد رحم بشه و جنين رو از بين ببره. 

دكتر نصر ديدن و گفتن كه هيدرو من پايين لوله جمع شذه و وارد رحم نميشه و نميخاد ببنديش و براي انتقال اكي.

گفتن كه كساني كه بتاشون اول بالا ميره و بعد افت ميكنه قطعا لوله ها هيدرو هستش حتي اگر عكس رنگيشون هم نبينم و اصلا عكس رنگي نگيرن هم مستقيم همينو ميگم.

گفت زماني كه اصلا ساك تشكيل نميشه مشكل از هيدرو بودن لوله است كه وارد رحم ميشه و اجازه نميده جنين رشد كنه و بتا پايين مياد و ساك هم تشكيل نميشه. گفتم توضيحاتشون رو بگم بهتون شايد به دردتون بخوره. 

دوستان من امروز مركز مام رفتم براي شروع دوره انتقال.  عكس رنگي رو نشون دكتر عليرضايي دادم كه ي ...

سلام عزیزم چقدر خوب

در رابطه با مشکل ژنتیکی هم صحبت کردی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد