2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
دوستان مرکز مام بهم گفت برای قلب جنین حتما بیا همین جا چون ما صدا قلب رو پخش نمیکنیم پخش کردن صدا قل ...

اره عزیزم اصلا زیر ۱۰ هفته خوب نیست صدا پخش بشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان مرکز مام بهم گفت برای قلب جنین حتما بیا همین جا چون ما صدا قلب رو پخش نمیکنیم پخش کردن صدا قل ...

به من نگفتن اما پخش هم نکردن. اولین بار که شنیدم سونوی ان تی بود. اما همین دلایلی  که گفتی رو شنیدم سزار جون.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

من که هفته هفته برا قلب رفتم پخش نکردن برام اون مرکز سونوگرافی که رفتم گفتن هنوز کوچولوئه خوب نیست. نه هفته هم دکتر خودم سونو کرد باز پخش نکرد برام گفت خوب نیست برا نی نی. دوازده هفته برا ان تی برام پخش کرد صدای قلب خوشگلش رو

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ممنون عزیزم. ان شالله واقعا دیگه خسته شدم از این مسافت و این پروسه ان شالله  خدا به همه چشم انت ...

اره واقعا پروسه سختیه و پر هزینه ایشالا همهونتیجه بگیرن من هر وقت نی نیم تکون می خوره برای همه خانمای اینجا دعا می کنم ❤❤

من که هفته هفته برا قلب رفتم پخش نکردن برام اون مرکز سونوگرافی که رفتم گفتن هنوز کوچولوئه خوب نیست. ...

عزیزم من یه سونو رفتم که هفت هفته بود و شکر خدا قلب تشکیل شده بود. بهم گفت سه هفته بعد دوباره بیا سونو. که منشی بعدش گفت این بار سونو شکمیه. باز هم تو مطب دکتر. این بار چی رو چک میکنن؟ و اینکه انشالله اگه اوکی بود بعدش چه مرحله‌ایه؟ میشه سونو ان تی تو ۱۲ هفته؟

دوستان عزیز هر کدومتون میدونید لطفا جواب بدید ❤️

عزیزم بعد اون ۱۰۳ بازم آزمایش دادی؟

نه هنوز تو این هفته میرم ، میگم کی منفی میشه ؟ چقد طول میکشه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم من یه سونو رفتم که هفت هفته بود و شکر خدا قلب تشکیل شده بود. بهم گفت سه هفته بعد دوباره بیا سو ...

سلام عزیزم دوباره قلب و چک می کنن بعدش برای سونو ان اتی از ۱۱هقته ۴ روز تا ۱۳ هفته ایشالا میری برای سونو بعدشم سونو انومالی 

اره یکم زمان میبره بتا بیاد پایین

زودتر بیاد پایین

روز ۱۰ پریودیمه هنوز لک دارم چرا پاک نمیشم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍