2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
دوستان مرکز مام بهم گفت برای قلب جنین حتما بیا همین جا چون ما صدا قلب رو پخش نمیکنیم پخش کردن صدا قل ...

دوست داری صدارو بشنوی ؟ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

از مرکز مام دو ۳ باره بهم زنگ میزننن ، همون ماما خانم دکتر لاهوتی پیگیر جواب ازمایش بتامه🤔 میگم نکنه اینا میترسن یه چیزی شده باشه🤔 خیلی پیگیرن 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عارفی چون سقط مکرر هستم بهم پردنی و اسپرین داد  در مورد. کیستمم چیزی نگفت. ..بهم گفت یکبار ...

خب شاید کیستت خیلی کوچکه اصلا مهم نیست .

نگران نباش برو میکرو کن انشالله زود زود نی نی میاد بغلت 😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
دارومم قطع کردم چون دیگه گفت دو ناه دیگه بیا دارو برات بنویسم

اگه گفته ادامه بده خب باید بخوری 

ولی بازم هرجوری که خودت صلاح میدونی عزیزم🌷🌷

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
الان انوکسا هم دارم . الان ۲۲ هفته هستم تقریبا . هم انوکسا دارم هم آسپرین . بهش گفتم تا کی باید ادام ...

ببین گلم از هفته 28 به بعد همون انوکسا کافیه

آره خون ریزی اول بارداری فقط به تنهایی به علت رقیق شدن خون نیست، چند تا عامل دخیل هستن

سلام گلم میشه شرایط گرفتن نامه رو بهم بگین؟ اخه منم اصفهانم  شوهرم شماله میخوام ببینم چجوری میت ...

من رفتم اداره بهداشت گفتم نوبت دارم دفترچم که مهر رویان داشت نشون دادم. رییس اداره بهداشت نامه داد بردم فرمانداری شهرمون تایید کردم و ثبت سیستم کردن. 

خدایا شکرت
بمظرم نمیشه گفت کدومش بهتره. خیلی ها با فرش باردار میشن .دوست خودم با فرش دوقلو باردار شده. بستگی دا ...

ولی بنظرم تخمک زیاد باشه از دستشون خارج میشه زیر ۱۰ تا رو معمولا فرش انتقال میدن 

خدایا شکرت