2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
سلام عزیزم الهی 😢 😢 😢  منم اون اواخر دندونم به عصب رسید، ولی دکتر زنانم اجازه نداد، گفت با ...

‍ سلام عزیزم خوردن دمنوش ها با قرص ها تداخل دارند

خوردن شیر و دوغ و ماست چطور با داروها تداخل دارند 

چون من با غذام ماست میخورم بعد همراه غذام قرص میخورم

شبا هم دمنوش میخورم

@زینبی_بابا‍ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😥😥😥 خانوما من ۷ روزه دوفاستون رو تموم کردم پس چرا پریود نمیشم برم تو سیکل انتقال از این بلاتکلیف ...

عزیزم دوفاستون فکر کنم هنوز جا داشته باشی که پریود شی میگن تا 14 روز بعد از اتمام قرص پریود میشی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خانما یعنی کسی ivf ای نبوده سرکار بره؟ باید حتما استراحت باشیم؟ همه خانه دار هستین؟  @زینبی_ ...

نه عزیزم فکر نکنم سرکار رفتن مشکلی داشته باشه منم شاغلم سوال کردم زینبی بابا گفتن اشکال نداره میتونی سرکار هم بری

ایشالا که این دوران به خیر و خوشی تموم بشه

عزیزم از نظر دارو ها  چی؟! بنظرت همزمان با ال کارنیتین و e,c خوبه فرتی بخورن؟ دکتر همسر شما ...

بله تهرانه دکتر سینا 

ببین تمام اونا جمع شدن توی فرتی. الانم نایاب شده من به زور پیدا کردم این ماه و و خیلی گرون شده . میخوای این دو سه ماه و همسرت ایتفاده کنه اگه جواب نداد فرتی چون دکترم بهم گفت هیچی غیر فرتی به دردت نمیخوره با این وضعیت اون بهتره 

وای خیلی بد مزس تو غذامم بزور میخورم

من اگه تو سالادم نباشه نمیتونم بخورم 🤦🏻‍♀️خیلی خوبه اگه دوس نداری بدون بووو بگیر بعد تو سالادت با ادویه سالاد و آب لیمو یا نارنج قاطی کن بخور چند روز عادت میکنی کیف هم میکنی 😍

تو دوره انتقال میشه بجای نشاسته در آب، فرنی خورد؟ فرنی با یک کم عسل؟ من تو انتقال قبلیم هفته اول فر ...

عزیزم من سریه آخر که مثبت شدم از سه روز قبل تا سه روز بعدش فرنی خوردم ولی با کمی شکر و گلاب درست کردم سریای قبل آب و نشاسته خوردم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم همسر من هم تحرک و موفوش صفره دکتر گفت تضمینی نیست بعد عمل واریکوسل اوکی بشه برای همین ق ...

نازمین جون منم همسرم مورفو صفره ! اما واریکوسل نداره و جالبه دکترش اصلا اعتقاد به بیوبسی و تسه و اینا نداره چندبار بهش گفتم گفت نه!

سلام گلم بله‌ دوتا جنین بود که خدارو شکر قلب داشتن 

عزیزم‌خیلی‌خیلی‌بهت‌تبریک‌میگم

انشالله‌صحیح‌وسالم‌بغلشون‌کنی

دعاکن‌منم‌این‌حس دوباره‌‌‌تجربه‌کنم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم من سریه آخر که مثبت شدم از سه روز قبل تا سه روز بعدش فرنی خوردم ولی با کمی شکر و گلاب درست کرد ...

شادن‌جون‌براصبحانه‌بخوریم‌یااصلا‌فرقی‌نمیکنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
شادن‌جون‌براصبحانه‌بخوریم‌یااصلا‌فرقی‌نمیکنه

من که فقط صبحا ناشتا میخوردم عزیزم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...