2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
مرسی به نظرت این آمپوله هدر رفت؟ من خیلی مطالعه کردم درمورد نحوه آمپول زدن و هرچیز دیگه ای که مربوط ...

دراز بکش بزن امپول دور نافت .بعدشم حداقل یه ساعتی استراحت کن .

جشن هم خوب یه جوری بگیر که قبل یا بعد از این استراحت باشه خیلی به خودت فشار نیار .

چون میگی یه حسی تو پهلوهات داره .خوبه .یعنی داره رو تخمدان هات اثر میزاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جون خوبین؟ ببخشید یه سوال من شیافامو هیچوقت خیلی تو نتونستم بزارم یعنی نهایت تا یه بند انگشت تو ...

نه گلم اصلا ارتباطی نداره، لطفا اصلا خودت رو سرزنش نکن، مطمئنم سنگ تموم گذاشتی این دو هفته 

دراز بکش بزن امپول دور نافت .بعدشم حداقل یه ساعتی استراحت کن . جشن هم خوب یه جوری بگیر که قبل یا بع ...

داشتم گریه میکردم الان که این پیامت خوندم یه خورده امیدوار شدم کاش خدا هیچ کس رو با بچه امتحان نکنه

من مامانم و ابجیم از وقتی بهشون گفتم یه چشمشون اشکه یکی خون

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
اره عزیزم من قبلش هم یکم شکمم بزرگ شدوزیرشکمم دردداشت قبل ازپانکچردکترک سونوکردروزدوازدهم پریودی گفت ...

هنوز نرفتم برای سونو دوشنبه اولین سونومه دعا کنین تعدادشون زیاد بشن

نه گلم آندومتر تو سیکل پانکچر اگر زیادی رشد نکنه، کم رشد نمیکنه خاطرت جمع

نه زینب جون نگران رشد فولیکولها هستم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستان یه سوال .البته ببخشید ها  بعد از رابطه پاهاتونو یه ربع بالا نگه میدارید؟ من نمیتونم زودم میرم دستشویی  چه بدونم امیدوارم بعدسه بار انتقال منفی خدا بهم طبیعی بچه بده

سلام دوستان یه سوال .البته ببخشید ها   بعد از رابطه پاهاتونو یه ربع بالا نگه میدارید؟ من نمیتو ...

بهترش اینه که زیر کمرت یه متکا بزاری که کمرت در اصل بالا باشه خودتو حداقل نیم ساعت نگه دار دستشویی نری

بهترش اینه که زیر کمرت یه متکا بزاری که کمرت در اصل بالا باشه خودتو حداقل نیم ساعت نگه دار دستشویی ن ...

نادیا جون واقعا تاثیر داره یا فقط حرف قدیمیاست ازنظر علمی اثبات نشده

اره مطب ايشون ميرم... به شما گفتن پايينه ٥٠٠؟.... پس واقعا خيلي اميدي به من نيست... ديدم اونجا هم ...

بتای اولم روز 17 

241 بود اینو گفتن پائینه 

ولی توکل برخدا

خداجونم شکرت       
انتقال چند؟ کلن چقد میشه بخام برم؟؟ 

انتقال هم گفتن ۳ تومن

راستش ویزیت ها و سونوها رو من بیرون از کلینیک انجام میدادم.دکترم خانم ونوس حاجی علی اکبر هستن.مطبشون هم نزدیک بیمارستان بقیه الله هست.هر جلسه ویزیت ۷۰ بود.اگر سونوی واژینال لازم باشه ۸۰ تومن هم ویزیتشه.

در کل حدود ۴ الی ۵ جلسه ویزیت و سونوی واژینال لازمه که میشه ۶۰۰ ۷۰۰ تومن.

داروهای ivf هم الان شد حدود ۳ الی ۴ تومن

۹ تومن هم پانکچر و فیریز

انتقال هم ۳ تومن

در کل برای ما حدود ۱۵ تومنی شده

نادیا جون واقعا تاثیر داره یا فقط حرف قدیمیاست ازنظر علمی اثبات نشده

من اینو از دکترم شنیدم .چون همسرم مشکل حرکت اسپرم هم داشت .دکتر میگفت وقتی کمرت بالا تر باشه به حرکت اسپرم به سمت تخمدان کمک میکنه .

بگذریم من طبیعی باردار نشدم درنهایت با iui باردار شدم