2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
@زینبی_بابا     میشه تو دوران بارداری از آبرسان پوست استفاده کرد؟ من عادت ندارم از لوازم ...

آره گلم آبرسان ایرادی نداره ولی ترکیبات کورتونی با مشورت پزشک و محدود باید باشه

راستی تهوع هات بهتر شد.؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از اینکه جوابمو دادی دلارام جون  من تا حالا هر وقت سونو شدم دکتر گفته وضعیت رحمت عالیه ه ...

من گفتم بخورمش گفت ما معمولا برا ۴۰ ساله ها میدیم که من اصلا پیدا نکردم

خدایا شکرت
سلام زینبی جون یه سوال تخصصی بپرسم؟ باتوجه به اینکه تجربه شما تواین تایپیک زیاده .علت اصلی منفی شدن ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

ببین گلم کلا علت منفی شدن در درجه اول جنین و کیفیتش هست طبق رفرنس ها

ولی شکست مکرر ivf حتما باید بررسی های تکمیلی انجام داد مثل ایمنی و انعقادی، البته گاهی علت ناباروری نامشخص هست اون وقت شاید با یک منفی هم بریم سراغ این آزمایش ها

مساله بعدی اینه که رحم دقیق تر بررسی بشه مثلا هیسترو

آندومتریوز هم ممکنه علت شکست مکرر باشه ولی نه در دفعات اول

آزواسپرمی هم گاهی ممکنه شکست مکرر ایجاد کنه

و چند تا فاکتور دیگه

عزیزم نگران نباش تاخیر یا زود اومدن، کم و زیاد شدن حجم پریود همه طبیعی هست و لازم نیست کار خاصی بکنی ...

ممنون عزیزم اصلا وقتی شما میگیا آدم خیالش راحت میشه یه جورایی 😅😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم نگران نباش تاخیر یا زود اومدن، کم و زیاد شدن حجم پریود همه طبیعی هست و لازم نیست کار خاصی بکنی ...

زینبی جون من حرکت بچه رو یهو اون پایینا حس می کنم یه جوریه لشکاای نداره؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آره گلم آبرسان ایرادی نداره ولی ترکیبات کورتونی با مشورت پزشک و محدود باید باشه راستی تهوع هات بهتر ...

ممنون زینبی جون .

نه تهوعم هنوز همون طوره . و بدتر از اون اینه که دهنم همیشه تلخه. انا جون گفتن بخاطر رفلاکسه . نمیدونم خیلی دارم رعایت میکنم ولی این تلخی از دهنم نمیره.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من تو همه انتقالام خوردم فرتیل سی ام رو. وقتی هم ویزیت شدم با دکترم بهش گفتم دارم اینو میخورم بهم گف ...

دلارام جون همون سیکل دوم که طبیعی بودی مثبت شدی ؟

بعد خود دکتر تصمیم میگیره که چه سیکلی باشی یا خودت پیشنهاد دادی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دلارام جون همون سیکل دوم که طبیعی بودی مثبت شدی ؟ بعد خود دکتر تصمیم میگیره که چه سیکلی باشی یا خود ...

نه عزیزم . دفهه سوم مثبت شدم . برا انتقال دومم اول سبکل لانگ داشتم منتها بدنم به سینافکت و ال دی حساسیت شدید نشوم داد کل بدنم کهیر زد  و ورم کرد. دیگه داروها رو برام قطع کردن گفتن پریود شدی بیا تا سونو بشی . این دفعه با سیکل طبیعی برات انتقال میدیم که خب منفی شدم اینکه چه سیکلی داشته باشی بستگی به مشکلت و وضعیت رحم و تخمدان ها و تشخیص دکتر داره. من انتقال اولم لانگ بود . دومم هم اول لانگ بود بعد بخاطر حساسیت به داروها کنسل شد و طبیعی شد سبکل انتقالم .دفعه سوم سیکل کوتاه بودم.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نه رو خودش که نوشته برای افزایش موکوس رحم . فکر کنم منظورش اینه شرایط رحم رو آماده میکنه برا بارداری ...

آها متوجه شدم گلم ممنون از توضیحاتت 😘

رفتم ویزیت به دکترم میگم اگه قبول کرد بگم برام بنویسه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ممنون زینبی جون . نه تهوعم هنوز همون طوره . و بدتر از اون اینه که دهنم همیشه تلخه. انا جون گفتن بخا ...

عزیزم کلا چیزای آبکی نخور 

و اینکه تو بارداری بوها و مزه ها عجیب میشن، متاسفانه طبیعی هم هست، چون هورمونها برداشت و تفسیر عصب های ما رو تغییر میده😖😖😖🤣🤣🤣