2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
نمیدونم چرا یهویی دلم خواست جای شما باشم .ازوقتی بهتون پیام دادم یه ریز دارم گریه میکنم .نذر کرده بو ...

ای جانممم الهی ازامام رضا حاجت دلتوبگیری گریه نکن خواهرجان. واست5تاصلوات فرستادم قابل باشم. 

انشالله که میای بزودی زود الانم فقط صحن هابازهست وخیلی خلوته. شماتوچه مرحله ای؟ 

بچه ها من چیکار کنم اعصابم خورده از یه طرف شیاف پروژسترون واژینال میزارم احساش میکنم همش دفع میشه . ...

عزیزم سر خود رکتول نذار..... 

شیافتو میتونی یه چند روز رکتال بذاری بعضا کمک میکنه به دفع.... 

عزیزم اگه بعد شیاف درازکشیدی نگران نباش داروش جذب شده اون مومشه بیرون میاد طبیعیه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخش خواسته ام زیادی بود اونم تواین اوضاع.قربون دل مهربونت بشم .واقعیتش مامانم حالش خیلی بده همشم بخ ...

نگو اینجوری چه خواسته زیادی حتمابیادت هستم ارزوجان, خدابه مادرت سلامتی بده. خیلی مادرا گلن فرشته ان, منم واسه حال مادرم زار میزنم دکترگفته بایدرحمشوبرداره طفلی منتظر منه

ممنون گلم ،میخواستم سرچ کنم ببینم اصلا کارش چیه 

مهار سیستم باروریته..... 

عزیزم خواهشا کلا اگه روحیه سرچ ندارین سرچ نکنین چون خیلیا میرن سرچ میکنن و بعدش هی استرس پشت استرس و..... 

سر دارهاتون با دکتراتون اعتماد کنین... 

خصوصا وقتی اولین سیکلتونه..... 

ببینین مثلا من سیکل اول اصلا کارینداشتم چی دارو دادن..... 

اما دفعه بعد مثلا گفتم به دکتر سیکل قبل اینا بودن داروهان بدنم جواب نداده..... 

اونم سری دوم داروی متفاوت داده..... 

حساسیتم اگه داشته باشین در این حد باشه...... 

یعنی حواسمون به سابقه درمانمون باشه که کارهای تکراری بی جواب رومون انجام نشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه‌ها از علایم مثبت بارداری بگین بهم 😔

عزیزم علایم معمولا زودتر از ۶ هفته نمیان..... 

[QUOTE=164497679]ای جانممم الهی ازامام رضا حاجت دلتوبگیری گریه نکن خواهرجان. واست5تاصلوات فرستادم قابل باشم.  ا ...[/QUOTE ان شاء الله عزیزم .مرسی جانم .من یه هفته است که انتقال دادم .مهربون جون میبینی دیوار ریزش میکنه صدامیده دقیقا قبل اینکه پریود شم صدا یریزش دیواره رحمم رو میشنوم یعنی شکمم صدا میده .الانم ازدیروز اینجوری شدم براهمین باختم خودمو

[QUOTE=164497679]ای جانممم الهی ازامام رضا حاجت دلتوبگیری گریه نکن خواهرجان. واست5تاصلوات فرستادم قا ...

برای منم همین صداروو میده ، الانم وقت پریودیمه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
به خدا آناجون از الان‌میدونم.حرکاتش که شروع بشه یه داستان دیگه دارم.حرکت نکنه نگران میشم.زیاد حرکت ک ...

عزیزم الان لااقل نمیدونی چه خبره..... 

اما حرکت رو حس کنی خیلی سختتر میشه..... 

چون چند ساعت بخواد لالا کنه جونت بالا میاد..... 

خلاصه داستانیه...... 

ممنون عزیزم میشه سوال بالایی روک پرسیدم جواب بدین ؟

عزیزم والا صفحه قبلم نگاه کردم سوالی به اسم شما نبود...... 

احتمالا جواب دادم..... 

اگه جواب ندادم مجدد بپرسین عزیزم یا قوالتونو ریپلای کنین..... 

[QUOTE=164497679]ای جانممم الهی ازامام رضا حاجت دلتوبگیری گریه نکن خواهرجان. واست5تاصلوات فرستادم قا ...

حالاکه زود هست به این چیزا فکرنکن اصلا مثبت باش باتودلیت حرف بزن. صلوات بفرست اروم شی فکروخیال نکنی