2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
انشاله مشکلتون زود حل میشه.واسه ما امپول هاش ام جی و اندروفرتی و موتیلیتی بوست و ویتامین ای جواب داد ...

خداروشکر 

نه اون دوره ای که دارو خورد ال کارنتین ویتامین ای سی فقط داده بود که بعده سه ماه بدتر شد و بعدش اندروفرتی داد که سه هفته خورد دکترم گفت تا اوضاع بدتر نشده میکرو کنم چون تعدادشم یهو از دویست میلیون شد پنجاه شصت میلیون!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم ، ایشالا شما هم مامان بشی 🧡🙏  نه بدون بیهوشی بود ، اصلا هم درد نداره ، استراحت نس ...

ممنونم عزیزم. ببخشید میپرسم باراوله؟ واقعیتش من بخاطرتجربه بدم توای یو ای واون همه استرس و درد. میخوام بابیهوشی باشه. دکترتون مشخص کرد چندتا انتقال بده یاازشماهم نظرپرسید؟

نه گلم چسب جنین روی جنین نمیشه زد اصلا  کلا مکانیسم لانه گزینی اینه که جنین از اون پوسته بیاد ...

مرسی  عزیزم😘😘

ترو خدا ببخشید همش  اذیتت میکنم با سوالام

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مطططمن باش می‌ره به خواهراش میگه😁 من فیبروم دارم رو به خانواده شوهر نگفتم

از خوبای روزگاره  خیلی با خداس هم خودش هم شوهرش شوهرش از ایناس که همه به سرش قسم میخورن سرهنگه مطمئنم نمیگه یه جورایی امین همه هست

خودش مامایی خونده 

خدایا خودت مواظبش باش
ممنونم عزیزم. ببخشید میپرسم باراوله؟ واقعیتش من بخاطرتجربه بدم توای یو ای واون همه استرس و درد. میخو ...

اره عزیزم بار اوله ، دستگاه معاینه رو بهش ژل زدن بعد وارد کردن ، من اینجوری احساس کردم چون لیز بود راحت رفت من خیلی استرس داشتم ولی واقعاا درد نداشت ، عالی بود ، خودش دو تا انتقال داد از منم نظر نپرسید

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من اگه خدا بخاد ویه روزی مثبت بشم  دکترم رو عوض میکنم ودیگه هیج جا اسمی از ای وی اف نمیبرم نه ...

به امید خدا

ولی عزیزم ما داروهامونو باید تحت نظر دکتر ادامه بدیم فکر نکنم بتونی دکترت رو عوض کنی

تو آزمایش و سونو اصلا اسمی از آی وی اف نمیزنن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
به امید خدا ولی عزیزم ما داروهامونو باید تحت نظر دکتر ادامه بدیم فکر نکنم بتونی دکترت رو عوض کنی ت ...

چرا عزيزم ميشه من رويان ميرفتم ولي بعدش ديگه اصلا سمت رويان نرفتم و يك دكتر ديگه رو انتخاب كردم داخل مطب دكترم ميرفتم .