2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
شماانتقال داشتی؟ من تازه وارد تایپک شدم و ۳شنبه  انتقال دارم.

بله ، ۳ روزه انجام شده

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان ندارید؟تاثیری داشت؟ چند سانت وچه نوعی بود؟

نه ندارم، هیچ تاثیری برای باردار شدن یا نشدن نداشت، باردار که شدم وقتی رفتم سونو متوجه شدم فیبروم دارم دکتر گفت مشکلی برای جنین هم ایجاد نمی کنه یادم نمیاد از چه نوعی بود ولی خطرناک نبود،بعد که ناچار شدم به دلیل مشکل ژنتیکی جنین رو سقط کنم خود فیبروم هم از بین رفت، چون بعد از سقط که رفتم سونوگرافی دکتر گفت فیبرومی دیگه دیده نمیشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم  عجب🙄🙄🙄🤔🤔🤔🤔🤨🤨🤨  گلم من واقعا نمیدونم چرا تجویز کرده وگرنه حتما کمکت ...

باشه مرسی عزیزم😘😘میدونم عزیزم تو همیشه هر سوالی رو که بدونی با مهربونی جواب میدی ازت ممنونم🥰

جوابش واقعا منو قانع کرد🤣🤣 فقط خدا بهم رحم کنه با این دکترا

نه مشكل تيروييد ندارم ميسه بخورم ؟  اصلا تا حالا به جشمم نخورده

آره اگه مشکل تیروئید ندارید. فقط میگن وقتی انتقال میدین یا توی بارداری حتی، چیزایی که تا حالا نخوردین رو امتحان نکنید اصلا. چون نمیدونید بدنتون چه واکنشی ممکنه نشون بده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاللا مامان بشی. بابیهوشی؟ میشه بدونم کدوم مرکز؟  استراحت مطلقید؟

مرسی عزیزم ، ایشالا شما هم مامان بشی 🧡🙏 

نه بدون بیهوشی بود ، اصلا هم درد نداره ، استراحت نسبی دارم ، مطلق خوب نیس

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خانما اگرکسی درمورد اندومتر اطلاعات داره میشه بگه. برای انتقال آندومتر چندخوبه؟ وبیشترازچه حدی خطرنا ...

از 7 تا 12 شنیدم. اما بستگی به شرایط رحم بعضی از پزشکان مثلا 6/5 یا حتی 13 هم انتقال میدن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاللا مامان بشی. بابیهوشی؟ میشه بدونم کدوم مرکز؟  استراحت مطلقید؟

مرکز مام تهران

سلام عزیزم  ببین گلم تنها کاری که از دست شما برمیاد پیاده روی هست و مصرف مایعات زیاد، و اینکه ...

سلام عزیزم من دکتر بهم دوتا استرادیول داده یکی استرومارین دو تاشو باهم و یکی دیگشو با فاصله یک ساعت میخورم🤣🤣🤣

یعنی تا الان داشتم اشتباه مصرف میکردم

این مدل قرص خوردنم اشتباهه یعنی تاثیر نداره🤔🤔

راستش من روزی ۱۴ تا قرص میخورم دیگه نشد فاصله بندازم بین قرص ها

@زینبی_بابا    

ببخشید عزیزم من همش سوال دارم😶😶😶

زینبی جون میگم نی نی دنیا بیاد خب تو پرونده بیمارستان میزنن آی وی اف درسته؟ بعد برای مرکز بهداشت چه برگه ای باید ببریم؟ منظورم برای واکسن بچست، تو اون برگه ام میزنن ای وی افیه؟ بهداشتی که میرم آشنا هست از الان استرس گرفتم😢😢😢

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@زینبی_بابا     ببخشید عزیزم من همش سوال دارم😶😶😶 زینبی جون میگم نی نی دنیا بیاد خب ت ...

چرا انقدر نگرانی عزیزم ؟ من هم به دکترم هم هربار سونوگرافی اعلام میکنم که آی وی اف هستم . چندبار هم که کارم به بیمارستان کشیده شد اعلام کردم آی وی اف هستم . یه سری ها طبیعی باردار میشن و یه سری مثل ما بارداریمون سخته . اتفاقا من هر کی که فهمید آی وی اف کردم میگم به خودم و همسرم افتخار میکنم که راه سختی رو برای رسیدن به خواستمون طی کردیم و مثل بقیه نبودیم . نه جا زدیم نه کم آوردیم کنار هم تا آخرش میریم . خودمون نباید ضعف دست کسی بدیم . من انقدر رو این مورد محکم برخورد کردم که همه احترام میزارن و اجازه برداشت یا دخالت یا حرف بیخود به خودشون نمیدن . به نظر من امثال ما نیاز به مراقبت بیشتر داریم و همیشه زمان سونوگرافی وقتی اعلام میکنم خیلی بادقت بیشتری کارشو انجام میده و همش میگه گلدن بی بی🥰 اصلا نگران نباش 

چرا انقدر نگرانی عزیزم ؟ من هم به دکترم هم هربار سونوگرافی اعلام میکنم که آی وی اف هستم . چندبار هم ...

عزیزم شما درست میگی ولی اینجا محیط کوچیکیه و متاسفانه خیلیاشون اصلا فرهنگشو ندارن مثلا یه بنده خدایی آی وی اف کرده بود میگفتن بچه یکی دیگه رو گذاشتن یا از کجا معلومه حلاله یا حروم😐😐😐 من خیلی اذیت شدم سر اینکه نذارم کسی بفهمه نمیخوامم دقیقه نود کسی بدونه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...