2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684465 پست
چرا کسی جواب منو نمیده☹

عزیزم من 5تا تخمک ازم کشیدن برام یه جنین تشکیل شد اسپرم شوهرم 50 میلیون با مورفولوژی 4بود حالا انشاءالله واسه شما هر 5تا جنین بشه من رویان میرم شما کجا میری؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من 5تا تخمک ازم کشیدن برام یه جنین تشکیل شد اسپرم شوهرم 50 میلیون با مورفولوژی 4بود حالا انشاء ...

وای راست میگی چقد کم پس ، مرکز مام میرم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
آره عزیزم همین هفته پیش آزمایش دادم که منفی شد خدا نخواست فعلا مادر بشم 

انشالله که بزودی مادر میشی عزیزم منم اخه چهارتا تخمک داشتم و یدونه جنین شد که میخوام به امید خدا اخر ماه احتمالا همونو با توکل بخدا انتقال بدم انشالله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه مال منم همین یدونم بگیره.

در اندک من تویی فراوان یارب..
منم قرص پنتو پرازول میخورم برا معدم چون واقعا دردش شدیده و سوزش هم داره وقتی این قرصو میخورم واقعا خ ...

برا منم گفته استفاده کن ولی من بیشتر شربت استفاده میکنم.چون واقعا ادم اذیت میشه.

آره عزیزم همین هفته پیش آزمایش دادم که منفی شد خدا نخواست فعلا مادر بشم 

عزیزم😔☹ چند تا فولیکول داشتی؟؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
انشاءالله واسه شما مثل من نمیشه و تعداد بیشتری جنین تپلی تشکیل میشه 

ایشالا ،مرسی عزیزم

عزیزم تومام اکثرا بالای ۷۰درصد تخمک ها جنین میشه نگران نباش

ایشالااا 😭🧡🧡