2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست
والا انگار برا انتقال اول انجام نمیدن.ولی شما بگو.ولی اصرار نکن.بزار دکتر هرجور که صلاح میدونه پیش ب ...

آهان نمیدونستم باشه به دکتر میگم ببینم چی میگه

میگم ملیکا جون به نظرت اگه خواستن جنین هارو فریز کنن بگم همون سه روزه فریز کنن یا بذارن بلاست شن؟ اخه میترسم هیچکدوم بلاست نشن همشون از دستم برن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره بگو حتما هرچي كه فكر ميكني لازمه بگو به دكترت گوش ميده

عزیززززززم چقدر خوشحال شدم از بتای مثبتت بخدا یه لحظه از ذوق تپش قلب گرفتم خیلی تبریک میگم ان شاالله سالم بیاد بغلتون به حق امام علی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان شما چندتا جنین فریز داری؟

هیچی😅 تازه پنج شنبه پانکچرمه نه به باره نه به داره🤭🤭 دارم اطلاعات جمع میکنم🙃🤭

سلام عزیزم.خوبم شکر.نی نی هم ان شاالله که خوبه.از وقتی مثبت شدم فقط یه سونو رفتم     من ا ...

میگم ملیکا جون یه سوال هر چقدر فکر میکنم دقیق نمیفهمم چی به چیه🤔

اینکه مثلا شما یه سه روزه و دوتا بلاست انتقال دادین چجوری فریز کردن براتون؟ یعنی یه تعداد جنینو سه روزه فریز کردن یه تعدادیو گذاشتن بلاست شه بعد فریز کنن؟ یا اینکه همشون سه روزه فریز شدن موقع انتقال چند تایی رو گذاشتن بلاست شن؟ میشه شرایط فریز جنین هاتونو بهم بگین ببخش طولانی شد عزیزم

بله میکنند چون کارخاصی نیس عزیزم مطرح کن منم باراول گفتم دکترم قبول نکرد ولی دیگه باردوم اصرارکردم ...

ان شاالله که این بار مثبتی عزیزم توکلت به خدا

انشاالله انشاالله شماهم ۵شنبه که پانکچرشدی بعدش کلی جنین زبروزرنگ برات تشکیل بشه عزیزم

ان شاالله توکل به خدا😘😘

درکت میکنم خودمم تو آرش فقط گریه میکردم هر کی از راه میرسید میخواست معاینه واژینال کنه  خدا به ...

دقیقاااا گیر داده بودن معاینه واژینال ،نذاشتم ،آخه نه درد داشتم نه مشکلی ، خداروشکر به خیر گذشت🤣 ممنونم عزبزم خیلی برام دعا کنید لطفا 😘😘 ان شاالله نی نی شما هم بسلامتی بیاد بغلتون 😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
رها جان منم بیشتر اوقات نی نی خودشو سفت میکنه، مخصوصا زمانی که پیاده روی میکنم، فک نمیکنم مشکلی باشه ...

ممنونم عزیزدلم لطف کردی ، اره منم حس میکنم واقعا مشکلی نیست جاشون تنگه فشارشونو بیشتر حس میکنیم ، توکل بر خدا ،ان شاالله بسلامتی زایمان کنید ،واسه ما هم خیلی دعا کنید😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘