2777
2789

خانوما دوستم یه زمین گرفته تو کوچ اصفهان لشت نشا میخواد تبدیلش کنه به مجتمع اقامتی رفاهی یه کافه کوچیک بزنه سمت دیگشم اتاقک درست کنه کرایه بده مشورت میخواست که خوبه این کار یا نه میترسه کلی سرمایه بزاره نگیره کافش یا زیاد کسی نیاد نظر شما چیه این کار خوبه انجام بده

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تهرانیا میان شمال خرج نمیکنن

یعنی نمیرن اقامتگاه تهرانیا؟ 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

پنج شش سال سرمایه رو باید بخوابونه تا بگیره

بعدش مجتمع رفاهی به درد منجیل و رودبار و قزوین میخوره

نه کوچ اصفهان

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

پنج شش سال سرمایه رو باید بخوابونه تا بگیرهبعدش مجتمع رفاهی به درد منجیل و رودبار و قزوین میخورهنه ک ...

اخه شهرای بزرگ زمیناشم گرونه دیگه تو کوچ اصفهان تونستن زمین بخرن

من اشتباه متوجه شدمفکر کردم بین راهی منظورته

همین بین راهیه بین کوچ اصفهان و لشت نشاست گفت

یعنی نمیرن اقامتگاه تهرانیا؟

عزیز من برای لاهیجانم جد و آباد هم برای اونجاییم ولی همه تهرانیم

سفر گروهی هم تا دلت بخواد با دوستام داشتم به کل گیلان و مازندران

هیچ موقع کوچ اصفهان محل استراحت ما توی مسیر نبوده و ما قبل از اون توی قزوین یا منجیل و رودبار استراحتمون رو کرده بودیم

دیگه با این اوضاع گرونی ؛ رستوران که اصلا

بعدش کوچ اصفهان یه شهر کوچیکه که همه از جاده اصلی میرن نهایت یه عده ای بیان اونور که اونم تو ترافیک محلی گیر میکنن

اما این رو میگم که یهویی کل سرمایه رو نیاره تو کار گند بزنه

عزیز من برای لاهیجانم جد و آباد هم برای اونجاییم ولی همه تهرانیمسفر گروهی هم تا دلت بخواد با دوستام ...

پس بهش میگم عزیزم. منم بهش گفتم خیلی تحقیق کنه این کارا بگیر نگیر داره یه وقت گفتم مثل فیلم عامه پسند نشه همه سرمایشو کافه زد برشکست شد

ذره ذره باید شروع کنه

اول فقط صنایع دستی و چه میدونم مثل فومن کلوچه بزنه

بعدش نون برنه

بعدش نهار و شام بده

بعدش....