2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
عزیزم من خیلی بلد نیستم ولی دکترم داشت با پرستار صحبت میکرد میگفت جنین هام سه روزه فریز شدن  ...

شما بار اولتون بود میکرو میشدین؟ علت اینکه میکرو کردید شرایط خودت بود یا همسرت؟

خداروشکر خیلی خوبه از پنج تا دو تا بلاست یه چهار روزه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره بخدا اولین و آخرینبارم بود میرم دولتی ، قشنگ اشکمو دراوردن هر کی میومد یچیزی میگفت ،باز خدا خیرش ...

درکت میکنم خودمم تو آرش فقط گریه میکردم هر کی از راه میرسید میخواست معاینه واژینال کنه 

خدا به خیر گذروند دیگه بهش فکر نکن عزیزم 

وزنش که خوبه ایشالا تا دنیا بیاد ۳کیلو هستش به سلامتی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم، ممنونم، آره اگه بشه و. خدا بخواد طبیعی هستم. ولی تا هفته پیش که معاینه شدم و 37 هفته بود ...

خداروشکر عزیزم همه چی اوکی هست آن شالله که نی نی به زودی سفالیک میشه،،،  امیدوارم به زودی با یه زایمان راحت و باب میلتون نی نی خوشگلتونو ببینید

آره گلم منم قبلا کلی منتظر موندم تا جواب غربالگری تو سایت بیاد بعد تماس گرفتم، گفتن حضوری باید بیایی

سلام عزیزم جواب غربالگریمو گرفتم عکس آپلود نمیشه T21زده ۱به ۱۳۵۰ ...T18 زده ۱ به ۱۳۰۰۰....وT13زده ۱به ۱۳۰۰۰

1-2 دوستای گلم من 10 صفحه اول تاپیک رو برای دسته بندی اطلاعات در نظر گرفتم، که اینجا فهرست مطالب ...

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
اينو تو 10 دقيقه واسه 10 نفر بفرست

این اتفاقا واست میفته:

امشب یه خواب خیلی خیلی خوب میبینی🧖🏻‍♀

صبح یه صبحونه خیییلی خوشمزه میخوری🍮🥧🍦🍳🥞🥓

بعد از صبحونه یه هدیه خیلی خوب بدست میای🎁

ظهر یه خبر خیلی خیلی خوب میشنوی😍

بعد از ظهر حسابی سورپرایز میشی🥳

نزدیکای غروب یکی که خیلی دوستش داری بهت زنگ میزنه📱

غروب یه اتفاق خیلی خوب که همیشه منتطرشی واست میفته😃

اول شب یکی رو که خییییلی دوست داری میبینی🥰

آخر شب یه فیلم که همیشه دوست داشتی ببینی رو میبینی که بازیگرای مورد علاقت توش بازی کردن📺🎞🎥

و موقع خواب هم مجدد خواب خیلی خوبی میبینی🧖🏻‍♀

اما چندتا شرط داره❗

1.توی 10 دقیقه بفرستی و اگر نشد این اتفافا واست نمیفته❗

2.حتما واسه 10 نفر بفرستی❗
3.حتما باید دختر باشی و واسه دخترا بفرستی❗
4.نباید تسلیم بشی چون دیگه وارد بازی شدی و اگر انصراف بدی حتما حتما تا 5 سال اینده بد شانسی میاری❗
5.باور کن واقعیه❗

سخت نیست!
فقط توی 10 دقیقه واسه 10 نفر حتی من بفرست🙃🥰👩‍❤️‍👩