2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
چند روز پیش تماس گرفتم نداشتن. رویان هم نداشت.

باید مرتب تماس بگیری ،چون یه تایم خاصی موجود میشه ،انشالله تا اون موقع بتونی پیدا کنی عزیزم 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم مگه شما داری من پروژسارون خوردم که مریود بشم برم عکس رنگی

قطع شد دیگه من یکشنبه نوبت سونو دارم بببینم چی میگن 

این ماه متاسفانه مجبور به استفاده قرص ضد بارداری اورژانسی شدم ماما نصر گفت سیکلت ادمه داره حالا شایدم نشه ....

دیر به دیر میام این جا اما هرقت میام یکی حامله شده😍😍😍خیلی ذوق میکنم انشالله مبارکتون باشه به سلامتی بچه هاتون بیان تو بغلتون🌷🌷🌷🌷 اونای که مثل من هنوز حامله نشدن انشالله به زودی به ارزوشون برسن 🌺🌺🌺

انشاللللللله ❤️ من فعلا دارم استرادیول و ویتامینDوEوفرتیل سی ام استفاده میکنم 5ک میرم واسه سونو گرا ...

اره راستی منم دفعه قبلی ها ویتامین دی نمیخوردم ولی شنیدم پایین بودن ویتامین دی باعث عدم لانه گزینی میشه این دفعه به منم داد مرتب خوردم . انشالله که با خبرای خوش بیای

کاریوتایپ ازمایش ژنتیک هست ک میگیرن دکترم گفتم زرنانی هست کیلینیک گاندی و نیکان ای وی اف بیمارستان ب ...

سلام عزیزم

شما دفعات قبلم با دکتر عابدی آی وی اف کردید منم دکترم ایشون هستن یه بار منفی شدم حالا ان شاءالله از آبان میخوام برم تو سیکل آخرین بسته جنینم رو انتقال بدم شما راضی هستین از دکتر و اینکه من هم میتونم بگم برام آزمایش ایمنی بنویسه چون بی بی چکم روز ۸ کامل مثبت شد ولی از شبش خونریزی کردم و افت بتا داشتم

خدایا شکرت
نه‌باباخراب‌نشده ‌عسل‌که‌‌‌خراب‌شدنی‌نیس

کپسوله ولی....روشم تاریخ انقضا داره....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه‌باباخراب‌نشده ‌عسل‌که‌‌‌خراب‌شدنی‌نیس

عززم شما تو تیر انتقال داشتی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بچه ها منم ی روزایی تاپیک شما رو هر روز نگا میکردم بعد ۵ سال دکتر رفتن و یبار iui ناموفق دیگ خسته شد ...

خیلی خوشحالم برات عریزم...مشکلت چی بوده و چه دارو گیاهی خوردی؟

اره کلا میگفتم نمیشه دفعه اول منفیم

☺☺☺☺چه راه خوبی....خدارو شکر مثبت شد

خودشون میگن نیم ساعت دراز بکشین.بعد اگر بخوای فک کنم لگن بیارن من بعد ۴۰دیقه رفتم 

ملک اقصی که ۱۰ دقیقه بعد میگه بلند شین من ازیکی از مریضاش شنیدم گفت خودتو بزن به حال بدی که بیشتر دراز بکشی....☺منم شاید ۲۰ دقیقه شد..اومدن به زور گفتن بلندشو برو ما که کاری نکردیم حالت بد شده.......

کاریوتایپ ازمایش ژنتیک هست ک میگیرن دکترم گفتم زرنانی هست کیلینیک گاندی و نیکان ای وی اف بیمارستان ب ...

ممنونم گلم. از جوابت.....این قرص خونرسانه یا انتی بیوتیک؟