2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045419 بازدید | 684466 پست
😂😂😂😂از بیکاریه اخه همه جور فکری میاد سراغ ادم....چون حالتهام رفتن وگرنه قبلش همش فکرای خوب بووده ...

خواهرم برو بافتنی بباف براش بیکار نباشی😉😉😉

آهان از بافتنی واجب تر به جای سرچ های بی ثمر و بی پایه و اساس برو پیج دکتر خدیجه ظریفی رو فالو کن باریکلا، گواهینامه فرزند پروری هست، برو قربونت برم 

بعدا که گرفتار خرافات و حجامت و شیر خشت و شیرخشک نشدی اون موقع دعام میکنی

یکی از دوستان گفتن ۴هفته و ۳ روزمه...میشه شمام حساب کنین امروز ۱۵روز از انتقالم گذشته جنینامم ۵ روزه ...

میشه، ١4+سن جنین موقع انتقال + روزهای بعد از انتقال 

14+5+15 که جوابش میشه 34

تقسم بر 7 میشه 4 هفته و 6 روز حدودا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاریخ اخرین پریودت کی بود؟ اخه واسه من از روز انتقال حساب نکردن ماما از روز اخرین پریود حساب ک ...

۲۰ شهریور...قربونت عزیزم 

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
میشه، ١4+سن جنین موقع انتقال + روزهای بعد از انتقال  14+5+15 که جوابش میشه 34 تقسم بر 7 میشه ...

ینی واقعا همونقد رشد کرده؟؟؟ ممنون عزیزم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
میشه، ١4+سن جنین موقع انتقال + روزهای بعد از انتقال  14+5+15 که جوابش میشه 34 تقسم بر 7 میشه ...

زینبی جون رویان به من گفته بود که مثبت شدم حتما باید هپارین تزریق کنم ا. تا یکشنبه که هیچ دکتری نیست. مشکلی پیش نمیاد؟

@زینبی_بابا    

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم چون تحت نظر پزشک بودی از خودش بپرس تو ویزیت بعدی 😉😉😉😉

خيلي ممنون 

زينب خانم ببخشيد يه سوال دارم 

من روز اول خون ريزي داشتم 

روز دوم قطع شد شبش دوباره يه كم خونريزي داشتم 

روز بعدش كه رفتم دكتر آمپول اول رو زدم 

باز الان خيلي كم لك دارم فقط 

نمي دونم با اين وضع آمپول رو روز درستي زدم يا نه 

گاهي اين طوري ميشه پريودم 

البته ديروز دكتر سونو هم كرد بعد آمپول رو زدم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام. دوستان مرکز ابن سینا آزمایشگاه داره اونجا تیتر بدم؟ دنبال یه آزمایشگاه خوب و خلوت میگردم تو ا ...

آزمايشگاه داره ولي خيلي شلوغه 

من از ديروز كه اونجا بودم همش نگرانم كه كرونا گرفته باشم

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

خدايا شكررررت خدايا شكرر خيلي مباركه  لذت اين دوران شيرين رو ببري ايشالله

ممنون عزیزم انشاله چند روز دیگه خودت بیای خبر خوش بهمون بدی

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
ميشه بگي استراحتت به چه صورت بود اين مدت؟

2 روز اول فقط استراحت کردم . و بعدش..کارهای ساده رو انجام میدادم اما دم گاز بر ای اشپزی ناایستادم من میگفتم همسرم اشپزی میکرد ...5 روز اول حمام نرفتم البته دکترم گفت ...تو خونه هم زیاد راه میرفتم..چیزای نفاخ نخوردم ..اب خیلی خوردم ...چای روزی 1 لیوان فقط اونم کم رنگ .

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین