2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس ولش کن.اما من طاقت نیاوردم.با اینک شوهرم بیبیارومیبره باخودش سرکارولی من دوباررفتم یواشکی خریدم

فک کن با این حال پیاده رفتم تاداروخانه خریدم اومدم ببین من دیگ چقدعجوووولم

تی تی جون عزیزم چی شد دوباره سونو رفتی؟ خیلی به فکرتم

لیلا جون میگم شما علایم بارداری ات از کی شروع شد؟ شما هم میکرو کردی؟

من هییچ علامتی ندارم همون یک ذره که داشتم هم بعد جواب ازمایشم از بین رفت.

گاهی یادم میره باردارم😁

به سلامتی عزیز دلم ....روز چند انتقالتی؟

امروز روز نه انتقالم 31 شهریور انتقال دادم صبح بی بی چک زدم منفی بود😢 از صبح دپرسم ی لحظه امیدوار میشم ی ساعت ناامیدم

هیچکسم نمیگه کسی مثل من بوده یا ن ب خدا بریدم 37 سالمه دیگه خالقم و دیدم اینقد سختی کشیدم

لیلا جون میگم شما علایم بارداری ات از کی شروع شد؟ شما هم میکرو کردی؟ من هییچ علامتی ندارم همون یک ذ ...

منم یه روز هست یه روز نیست. تهوع خیلی داشتم یه روزایی. دل درد کمردرد پریودی مخصوصا اون اوایل الانم کمتر شده اما هست. نفخ کشت منو. آهان سرگیجه و خستگی دائم. ( البته خستگی رو همیشه داشتم ربطی به بارداری نداره     

اما منم یه روزایی کلا هیچکدومشون رو نداشتم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام خانوما خوبید؟

من امروز رفتم برا شروع سیکل انتقال

همه چیزم خوب بود خداروشکر

دکترم گفت سیکل لانگ برات میذاریم

دوتا آمپول دیفرلین داد

یکی امروز زدم

یکی ۲۸ روز دیگه باید بزنم

دوهفته بعدشم باید برم دوباره

کسی بوده با این شرایط؟

کدوم سیکل بهتره یعنی؟

تنها خوراکی هست که به اتفاق همه طب سنتی و جدید و اسلامی و غربی و شرقی میگن نخورید باعث سقط میشه. نه ...

نخوردم عزیزم

ممنون که گفتی مهربونم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
یک بار دیگه هم پس سونو داری تا روز زایمان تعیین کنه فکر کنم ۳۵ هفتگی بفرسته ایشالا 

سلام‌لیانا جون خوبی؟ گل دخترت خ به؟ بسلامتی چند هفته ای سیسمونی خریدی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم اصلا بی بی معتبر نیس نگران نباش الهی به حقه امام حسین این ماه مامان میشی ...

ممنونم😢 الان ب شوهرم گفتم گریه میکرد اون ارومیه است من کرج بعد دباره زنگ زده میگه شاید زوده دکتر گفته 14 خودش خودش و دلداری میداد بغض کردم دارم خفه میشم مرد گنده گریه میکرد 

امروز روز نه انتقالم 31 شهریور انتقال دادم صبح بی بی چک زدم منفی بود😢 از صبح دپرسم ی لحظه امیدوار م ...

خدا کمکت کنه عزیزم دلت شاد بشه انشاالله❤

بی بی چک همیشه ام درست نیست استرس آدمم زیاد میکنه کاشکی تا روز آزمایشت صبر کنی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...