2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مبارکه شما بارداری بالای25بارداری نگران نباش

عزیزم برام دعا کن

شما هم بد به دلت راه نده

انشالله بتا هر دومون بره بالا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستای خوبم نی نی من قلب قشنگش وایستاد و دیگه نزد...دکتر بدون هیچ قبول مسئولیتی ختم بارداری دا ...

عزیزم فعلا صبر کن و سقط نکن

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
اره خود کلانتری  کاش دوتا انتقال داده بودم

اخه زینبی بابا میگه ممکنه اون ماه رحم اماده نباشه ودوتا جنین ازبین میره

ماه پیشم ما۵نفربودیم که کلانتربرامون انتقال داد حتی دوستمم دوتابلاست انتقال داد اما هم اون منفی شد که دوتا بود هم من که یکی گذاشتم بایدخدا بخاد

آره عزیزم بودم قبلا. عزیزم خاطرم نیست. دیگه خیلییییی وقته نرفتم. شما اونجا بودی الان بارداری؟؟؟ &n ...

اره اونجا بودم از تیر ۹۸ .من و زهرا سجاد و شیما و گلروو.ندا.یادت نمیاد؟شیما واسمون خواب دید.نه عزیزم هنوز باردار نیستم

باید میکرو بشم

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
شکککک نکن یه زمانی این روزها برات خاطره میمونه و خودت و همسرت و بچه هات از این روزها میخندید وخدا ر ...

ممنون عزیزم امیدوارم البته تا اون موقع بیاد دل ما آب میشه😊من ۲۸ سالمه

عزیزم برام دعا کن شما هم بد به دلت راه نده انشالله بتا هر دومون بره بالا

قربونت برم. یعنی میشه برای من بالا بره

اخه من اچ سی جی زدم ممکنه اثر اون باشه. از ته قلبم برات دعا میکنم بتات بره بالا و مامان بشی

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
سلام دوستای خوبم نی نی من قلب قشنگش وایستاد و دیگه نزد...دکتر بدون هیچ قبول مسئولیتی ختم بارداری دا ...

عزییییزدلم  قلبم گرفت با این حرفت الهی بمیرم برای دلت 😔😔😔خودم تجربشو دارم یاد پارسال افتادم الهی هیچکسی همچین دردی رو تجربه نکنه 😔خیلی خیلی ناراحت شدم ...عزیزم یه بیمارستان خوب برو مدارکتم ببر احتمالا بهت دارومیدن دفع بشه اگه دفع نشد کورتاژت میکنن ...من به خونریزی شدید افتاده بودم حالم خیلی بد بود میلرزیدم رفتم بیمارستان اقبال سریع بردنم اتاق عمل البته برای من نزدیک ۱۲ هفته بودش ...شما سن بارداریت کمه فک کن با دارو دفع بشه ...الهی که  به زودی خدا یه بچه سالم  میده بهت 

زی زی جان واقعا ناراحت شدم.ان شاالله همسرت یه مدت استراحت میکنه و بهتر میشه.درد دیسک خیلی شدید میشه. ...

والا دارو و آمپول و شیاف و هرچی بگی استفاده میکنه عزیزم ولی همچنان درد داره....ممنون از توصیه و دعاهات

الهی کوچولو تو با خوشی و سلامتی بغل بگیری عزیزم

اره اونجا بودم از تیر ۹۸ .من و زهرا سجاد و شیما و گلروو.ندا.یادت نمیاد؟شیما واسمون خواب دید.نه عزیزم ...

من زهرا سجاد رو یادمه چون بعدش یکم به هم پیام دادیم. الان هم پا به ماهه

ای بابا، دیدم آخه اسم کاربریت عوض شده شاید یه فسقلی اضافه شده   

برای تعیین جنسیت میخوای میکرو کنی؟

راستی شیما چه خوابی دیده بود؟   

سلام دوستان میگم من رفتم سونو برای انتقال امروز ضخامتم نه سه خطی بود بعد قراره ان شاالله یکشنبه برام انتقال بدن.گفت جنینت گرید بی چهار سلولی هست.خوبه؟

زینبی جان ببخشید هی اذیتت میکنم سوال میپرسم.

بقیه هم اگه میدونن لطفا جواب بدن

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍