2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045419 بازدید | 684466 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم اخه بااین رنگ کمررنگ اگه برم میگه مشکوک. میترسم برم توکل بخدا دو روزم صبر میکنم. اگه پر ...

دختر تو به اون بیبی چک ها میگی کمرنگ؟؟؟ اونها که فریاد میزنن مثبته. عکس بیبی امروزت رو بذار

امپول رو کی زدی انقد نگرانی؟ ژنتیکت رو که عوض نکرده بعد دوازده روز هنوز بخواد اثرش بمونه

سلام صبح بخیر بچه روز ۱۱ امم به نظرتون برم تست بدم مشخص میشه جنین بلاسته

عزیزم من سر دخترم آمپول hcg  نزده بوذم از روز6انتقال مثبت شدم و روز14که رفتم آزمایش دادم بیبی چکم پررنگ پررنگ بود

اما سر این یکی آمپول زده بودم و هنوز نمیدونم هستم یانه

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
باور کن ازمایشگاه گفتن برو و بیشتر همسرم ترسید نکنه خارج رحمی باشه و حقیقتش سمت چپ پهلوم هم کمی درد ...

عزیزم از این استرس ها هست تا آخرش، یعنی وقتی همه چی اوکی باشه، باز هم ذهن آدم اگر کنترل نشه منفی بافی میکنه 

ببین گلم فقط نشانه های خطر رو بشناس همین کافیه، یه درد خفیف پهلو که نشونه خطر نیست، و اینکه متصدی آزمایشگاه اصلا صلاحیت نظر دادن نداره 

بعدا یه روز علائم میاد یه روز نمیاد استرس میگیری، یه روز تکون هاش کم میشه، استرس میگیری و...

عزیزم تو رو خدا به جای این استرس ها کرونا رو جدی بگیرین و بشینین خونه، به خاطر حرف بی پایه این و اون هی نرید سونو تا در معرض خطر نباشید

کرونا الان از رگ گردن بهمون نزدیکتره، چون خیلیا رعایت کردن، حتی کسی هم که رعایت میکنه احتمال ابتلای بالا داره متاسفانه 

خیلی از فامیل های ما و دوستان و آشنایان ما مبتلا شدن، بعضیاشون با وجود رعایت کردن، اوضاع خرابه متاسفانه، میدونی اهل نا امیدی و سیاه نمایی نیستم، ولی واقعا اوضاع خرابه، تخت خالی تو تهران نیست... 

آفرین مامان گل بشین خونه، دید و بازدید هم ممنوع، دلت گرفت نهایتا با همسرت ساعات خلوت برید پارک، واسه بچه هم عالیه