2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045426 بازدید | 684466 پست
همسر منم مورفولوژیش صفره دکتر به شما چی گفته؟ به نظرت ای وی اف جواب میده😞

والا من هم مثله شما یه بچه دارم برا تعیین جنسیت اقدام کرده بودم که فهمیدم همسرم مورفوش صفره ...که دکتر اراسته به ما گف برا تعیین جنسیت خیلی ضعیفه مورفو همسرت ....عزیزم احتمالا دلیله سقطاای شما هم مورفوی همسرته ....اگه نخوای پی جی دی کنی شانست میره بالا ....دکتر عارفی بهتون گفتن که باید جنینات پی جی دی بشن یا نه؟

عزیزم حتما جدی پیگیری کنین چون من دیدم حتی کسی که تیروئیدش نرمال بوده فقط به خاطر همین آنتی تی پی او ...

مرسی آنا جون از راهنمایتون 

چشم پیگیری میکنم حتما ممنونم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها  من دیروز رفتم دکتر داروهای سیکل انتقال رو نوشتن  امروز رفتم گرفتم استرادیول ...

خوشبحالت من گیرم نیومد خارجی از کجا گرفتین شما؟؟

سلام بچه ها  من دیروز رفتم دکتر داروهای سیکل انتقال رو نوشتن  امروز رفتم گرفتم استرادیول ...

دیگه چیا بهتون دادن 

؟؟

سلام  کسی میدونه هزینه پانکچر‌و فریز تو بیمارستان بهمن چقدر میشه

۶ تومن پانکچر

انجماد یه قیمت پایه داره که ۹۰۰ تومنه و بقیه بر اساس تعداد نی، مثلا هر نی ۲۰۰ تومن

فرض کن اگر ۳ نی داری،یه ۹۰۰ باید بدی و سه تا ۲۰۰ تومن

خواهش 
ببین کلا ریسکه بار اول هیچی پسر نداشتم بار دوم ۱۵ تا دختر ۱ پسر که نگرفت این بار هم ۳تا دختر ۲تا پسر ...

عزیزم یعنی شما 3 بار پانکچر شدین برا تعیین جنسیت؟ کجا انجام دادین؟ 

بعد که اینا رو گفتن جنازه ما از اتاق دکتر بیرون اومد.یخ زده بودم راه میرفتم ولی حس نداشتم انگار همه ...

درکت میکنم کااااامل 😔😔😔😔😔

یکبار برای منم پیش اومد بخاطر dfi36دکتر رستمی گفت فقط اهدایی درمان هم نداره 

من باهزاااارامید رفتم خوشحال بودم که مورفو بهتر شده 

تنها بودم شبم بود وقتی ازاتاق دکتراومدم بیرون بارون میزد

وبدون توجه به ماشینها ازخیابون رد میشدم آرزوم بود ماشین بهم بزنه راحت شم ...هنوز نمیدونم چطور اونشب رسیدم خونه😔😔😔😔

واقعا راضی نیستم برای دشمنم هم پیش بیاد 

شما مشکلتون چی هست؟همسرت آزو اسپرم؟

الهی بهترینها برات رقم بخوره گلم

سلام. امروز جواب آزمایش ام رو گرفتم بتام 929 بود. امروز 14 انتقال ام. ممکنه دوقلو باشه؟ 

مبارکه عزیزم برا من روز 14بتام 1217 بود اما یه دونه جوجه داشتم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
خب برو جایی ک با بیهوشی باشه نمیتونی؟

نیست جایی اگه کسی میدونه توروخدا بهم بگه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم من بدون بیهوشی تو‌مطب انجام دادم.اصلا اون چیزی که تصور می کنی یا شنیدی نیست.یک لحظه یه خراش می ...

وااای ایشالا هرچی از خدامیخای بهت بده دورت بگردم اولین کسی هستی ک بهم انرژی دادی تابتونم فردا انجامش بدم نمیدونی چقد حالم بده ومیترسم

دعاکن برام درد نداشته باشه یا حداقل بتونم تحملش کنم چون همه میگن دردش خیلی زیاده

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪