2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی مثل همون برف سرزده غافلگیرت کنه. خیلی خوبه که لکت صورتی رنگ هم بوده شادن جون فکر کنم روز دهم لک ...

من9یه لک دیروزم 2رگه خون.نمیدونم دیگه هر چی قسمته.ایشالله که لک لانه گذینی بوده باشه.اگر هم نبود که حتما توش حکمتی هست زود بوده برای مادر شدنم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
روز ۹انتقال ازمایش دادم عزیزم  جنینم ۵روزه بوده

عزیزم مامان شدی رفت. مبارکه. انشالله ۹ ماه دیگه به سلامتی بیاد یا بیان تو بغلت. یعنی هفته ۳ بارداری، عالیه بتات به خدا. یعنی هنوز نزدیک موعد پریودتم نیستی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
یه چیزی بگم؟ البته بعد اینهمه سال انتظار میگم شاید قاط زدم! الان میگین خرافاتیه 😂😂 به نظرم یه جای ...

ای بابا....ورووجک....من پارسال توی خواب یه صدایی بهم گفت که این خانوم دلیل مشکلاتته و اون خانوم خیلی شبیه جاریم بود و با یه لبخند موزیانه از در بیرون رفت و درو بست...حالا من با جاریم هیچ مشکلی ندارم و اونم با من عادیه..وقتی هم که دانشجو توی یه شهر دیگه بودم و اونجا با دوستم خونه گرفتیم، بعد از چندروز که از اسکانمون گذشت توی خواب یه صدایی به من گفت قبله رو اشتباه نماز میخونی و فرداش که بررسی کردم دیدم اشتباه وایساده بودم و این نوع خواب توی زندگیم فقط دهمین دوبار اتفاق افتاده و به همین دلیل گاهی فکرمو مشغول میکنه... من ابدا به این چیزا اعتقاد ندارم ولی اینقدر درمونده شدم  و الان که شما اینو گفتی به سرم زد گفتم برم سراغ کسایی که اینکاره ان شاید گشایشی بشه...چیکار کنم    

اخه میگن قطع یک دفعه ایی پردنیزولون عوارض داره.. چقدر زیاد بود داروهات؟ فرتیل سی برای انتقال خوبه؟ ...

آره‌خیلی‌سخت‌بودخوردنشون..مدام‌درحال‌قرص‌خوردن‌بودم

فرتیل‌سی‌ام‌میگن‌براآمادگی‌رحم‌خوبه

من‌روزی‌۳تا‌میخوردم‌تاروزآزمایش‌هم‌خوردم

زیادگرون‌نیس‌..فکرکنم‌‌۱۲۰‌هزارهس

دونه‌ای‌هم‌میدن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم مامان شدی رفت. مبارکه. انشالله ۹ ماه دیگه به سلامتی بیاد یا بیان تو بغلت. یعنی هفته ۳ بارداری، ...

وااااای لیلا جون خدا از دهنت بشنوه 

من خیلی سختی کشیدم 

ایشالله همه منتظرا جواب بگیرن 

واسه همه نی نی سایتیا اتفاقای خوب بیافته 

شما ازمایش ندادی؟؟

خدایا شکرت 
     ای بابا....ورووجک....من پارسال توی خواب یه صدایی بهم گفت که این خانوم دلیل ...

نه سراغ اونا که نرو اصلا. یه سری آدم کلاهبردارن. علمش رو که ندارن.

وااااای لیلا جون خدا از دهنت بشنوه  من خیلی سختی کشیدم  ایشالله همه منتظرا جواب بگیرن&nb ...

آزمایش دادم. تیتر ندادم هنوز. آزمایشم مثبت شد

عزیزم 😢😢😢😢 مامانت نمیتونه بیاد؟؟  اون همه آدم که اذیتت میکردن بابت بچه؟؟ هیچ کس؟  خی ...

نه عزیزم مامانم نمیاد ، مامانم تو کل بارداری من فقط یک ساعت اومده به من سر زده اونم بابت عمل همسرم اومده عیادت ،،، مادرشوهرمم فوقش بتونم رو بزنم که همراه بیمارستانم باشه ، خواهرمم بچه داره و نمیتونه خونه و زندگیشو ول کنه بیاد پیش من مخصوصاً که دور هم هست ،،، والا همه فقط واسه زخم زبون حاضرن موقع کمک همه میگن ما هم این سختی ها رو کشیدیم واسه همه هست و خودشونو کشیدن کنار ،،، همسرم هستش  و از الان برنامه ریختیم که چند روز مرخصی بگیره دیگه نمیدونم تا اون موقع چی میشه هرچند اون در بچه داری از من صفرتره